Belföld, Celeb / Híresség

Gáspár Evelin és Schobert Lara lesz a TV2 új műsorvezetője?

Ők válthatják Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást a TV2 új műsorvezetőiként.

 

 

 

Elterjedt a hír, hogy a TV2 a napokban komoly válogatót tart, amivel új műsorvezetőket keresnek a produkcióikhoz. A csatorna ugyanis amellett, hogy frissítést és fiatalítást akar a csapatában, el akarja kerülni, hogy minden műsorukat ugyanazok a hírességek vezessenek. Felmerült annak a lehetősége, hogy Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást is lecserélhetik a Dancing with the Stars-ban, de nem kizárt, hogy Tilla alól is kikerül egy-két produkció.

A Promotions olvasói kommentben írták le, hogy szerintük kik jöhetnének szóba, mint utódok, ugyanakkor mi is kiegészítettük néhány névvel a listát. Alább összegyűjtöttük azokat a fiatal hírességeket, akiket már valamilyen formában a TV2 alkalmazásában állnak, illetve azokat, akikben a csatorna akár komoly potenciált is láthatna.

Gelencsér Tímea

Kézenfekvő is lenne, ha pont a Dancing with the Stars első évadának győztese lenne a táncos showműsor egyik új műsorvezetője; márcsak azért is, mert Timi a kezdetek óta részese a műsornak. A 2. és a 3. évadban online riporterként tért vissza a produkcióhoz, de nem ez volt az első alkalom, hogy a TV2 mikrofont adott a kezébe, korábban az Exatlon Hungary riportere volt.

Schobert Lara

Bármi furcsán is hangzik elsőre, tényleg Schobert Lara is lehetne műsorvezető a TV2 valamelyik műsorában. Norbi és Réka legidősebb gyermeke is már kapott munkát a csatornánál, mint a Sztárban sztár leszek online háttérműsorának vezetője. Ő volt az, aki a versenyzőket kérdezgette az adott produkcióikról, és a személyes titkokról.

Gáspár Evelin

Győző és Bea lányának nevét több olvasónk is említette. Evelin 2022 óta tanul műsorkészítést a TV2 Akadémián, az egy éves képzés alatt gyakornoki feladatokat látott el a Sztárban sztár forgatásán, aztán 2023 áprilisában a TV2 Csoport zenecsatornáján, a Zenebutikon debütált műsorvezetőként; neki adta a börtönbe vonulás előtti egyik utolsó interjúját Galambos Lajos. Nem kizárt, hogy hamarosan az anyacsatornán is láthatjuk őt a kamerák előtt.

Pap Dorci

Igaz, hogy Dorcinak semmiféle tapasztalata nincsen a műsorvezetést, illetve a riporterkedést illetően, de attól függetlenül könnyen elképzelhető, hogy a TV2 belőle fogja kinevelni az egyik újoncát. Miután az Exatlon Hungary két évadában, valamint a Dancing with the Stars-ban is versenyzőként szerepelt, Dorci munkát kapott a Zsákbamacskában, mint Majka és Pápai Joci segédje. Innen pedig már nincs messze a riporterkedés.

Hunyadi Donatella

Mondhatni, Kiszel Tünde lánya itt a kakukktojás, hiszen neki abszolút semmi televíziós tapasztalata nincsen, ezidáig mindig csak meghívott vendégként szerepelt. A TV2 viszont mostanában elég gyakran meginvitálja a Mokkába, de nemrég az Ütős Ötösben is játszott az édesanyjával. Még az is lehet, hogy vele is tervei vannak a csatornának.

Sydney van den Bosch

Avagy a Szerencselány, aki Kasza Tibivel vezeti a modernizált Szerencsekereket már az első adás óta. Sydney van den Bosch-t nagyon szeretik a nézők, és egy rendkívüli szépséggel megáldott, fiatal hölgy, tehát abszolút kamera elé való, és minden bizonnyal könnyedén megbirkózna a feladattal, ha rábíznák egy TV2-es műsor vezetését.

Budavári Fülöp

Csak becsúszott a végére egy fiatalember is!  Fülöp is a TV2 riportereként lett ismert, Lékai-Kiss Ramóna előtt volt a Ninja Warrior Hungary online riportere, aztán a csatorna több műsorában is szerepelt. Legutóbb a Szerencsekerék-ben játszott, mint civil játékos.

Ezek után pedig jöjjön egy szavazás arról, hogy szerintetek melyik fiatal híresség lehet a TV2 új músorvezetője. Fontos megjegyezni, hogy mi csak olyanokat hoztunk elő, akik vagy már a csatornánál dolgoznak, vagy gyakran láthatók a TV2 műsoraiban.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?