Celeb / Híresség

Nádai Anikó melltartó nélkül ült autóba, lencsevégre kapták a dekoratív anyukát

Bevállalós kép készült Nádai Anikóról.

 

 

 

Nádai Anikó hiába szült már két gyermeket, még mindig bombasztikus formában van, ami miatt sok édesanya irigy lehet rá. Az RTL műsorvezetője persze mindig is odafigyelt arra, hogy a szülés és a szoptatás után is megőrizze finom alakját, ezzel persze nem csak magának, de férjének, Hajmásy Péternek is tetszeni akar.

Nem is olyan régen a boldog házaspár úgy érezte, rájuk fér egy kis kikapcsolódás, ezért elutaztak Eger mellé, hogy a Demjén Cascade-ban és a barlangfürdőben pihenjék ki a mindennapok fáradalmait. Itt egy olyan kép készült Anikóról, amin úgy nézett ki, akár egy meseszép sellő, aki egy vizes sziklán várja, hogy elcsábítson néhány arra hajózó matrózt.

Hozzá kell tenni, hogy Nádai Anikóék egyébként is rendszeresen elmennek egy-két órára, hogy kis időt kettesben töltsenek. Számukra nagyon fontos, hogy a gyerekek mellett is legyen egymásra idejük, így aztán mindig beiktatnak egy-egy randit.

A Házasodna a gazda műsorvezetője gyakran oszt meg magáról olyan képeket a közösségi oldalán, amiken megvillantja fantasztikus alakját, és most is egy igen bevállalós fotót rakott ki magáról, ugyanis nem visel rajta melltartót. Anikó egy olyan nyári ruhában ült autóba, ami alá nem is igazán fontos a plusz réteg; sokan hordanak ilyen szetteket, főleg a meleg napokon.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?