Celeb / Híresség

Előkerültek Lékai-Kiss Ramóna elfeledett Playboy fotói, amik teljesen elkeserítették az egész országot

Lékai-Kiss Ramóna a nyuszis magazinnak pózolt, de nem mindenkinek nyerték el a tetszését a képek.

 

 

 

A közönség már a Barátok közt óta imádja Lékai-Kiss Ramónát, aki nemcsak a tehetségével, hanem a fantasztikusan figyelemfelkeltő szépségével is elvarázsolta az országot az utóbbi években. Nem meglepő, hogy a színésznő/műsorvezető ennyire bejön az embereknek, hiszen az imént említett Barátok köztben is volt pár olyan pikáns jelenete, amik örökre beleégtek a retinánkba.

Lékai-Kiss Ramóna letaszította a trónról Ördög Nórát, és ő lett a tavalyi év női műsorvezetője, ez pedig természetesen hatalmas elismerésnek számít. Hosszú utat tett meg idáig a híresség, de úgy tűnik, hogy végre teljesen beért a munkájának gyümölcse, megérte annyit hajtania az évek alatt – viszont sokan elfelejtették már, hogy még 2017-ben egy olyan díjat is megnyert, amivel sokakat meglepett.

A 2017-ES PLAYBOY MAN OF THE YEAR GÁLÁN LÉKAI-KISS RAMÓNA LETT A MÚZSA DÍJ GYŐZTESE, ENNEK PEDIG NAGYON ÖRÜLT A CSINOS SZTÁR, AKI MÉG SZEREPELT IS A NYUSZIS MAGAZINBAN – DE A FOTÓIVAL KOMOLY CSALÓDÁST KELTETT.

Miután a Barátok köztben fehérneműben és bikiniben is láthattuk Lékai-Kiss Ramónát, az emberek azt hitték, hogy majd kifejezetten bevállalós lesz, és ledobja a ruháit a Playboy kedvéért. Végül nem így lett, ugyanis csak egy sokak számára elkeserítően visszafogott fotózást vállalt, hiába vártak az olvasók „szaftosabb” tartalmat – de a díjátadó gálán úgy nyilatkozott, hogy nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy később majd levetkőzik.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna elfelejtett nyuszis magazinos képeinek egy bizonyos részét, valóban elég visszafogottak a felvételek:

Itt pedig egy interjút lehet megnézni Lékai-Kiss Ramónával és a férjével, akik érdekes dolgokat osztanak meg egymásról:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?