Egyéb

Videóra vették, ahogy magassarkúval támadt főnökére egy nő Kaposváron

Hétszer ütötte fejen a női cipővel az üzletvezető-helyettest.

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az árufeltöltőként dolgozó nőt, aki a munkaidejével kapcsolatban kialakult vita hevében egy magassarkú cipővel támadt az üzletvezető-helyettesre, írja az Ügyészség.

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő 2023 áprilisában egy Kaposvár belvárosában található áruházban dolgozott. A vádlott az egyik reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, és az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette. A felek között vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Ekkor a vádlott  a polcról magához vett egy magassarkú cipőt, amivel  hét alkalommal megütötte a sértettet a fején, aki végül a földre esett. 

A további ütésektől csak az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő elkövetőt. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, illetve nyílt seb keletkezett a fejbőrén.

Az eseményeket az áruház biztonsági kamerája rögzítette, amely az Ügyészség oldalán tekinthető meg.

Nyitókép: Ügyészség

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?