Egyéb

Betelt a pohár Gáspár Zsoltinál: Sorsdöntő lépésre szánta el magát Győzike fivére

Elejét veszi a hasonló incidenseknek.

 

Gáspár Zsolt gondjaiba venné szeretett faluját, Nógrádmegyert: Győzike testvére úgy döntött, hogy jövőre indul a település polgármesteri címéért.

Az indok pedig egyszerű: a múlt héten az óriási esőzések miatt jelentős károkat szenvedett a Gáspár-család: a sok csapadék nem kímélte Zsoltiék otthonát, tönkrementek a szőnyegek, a fűnyíró, de a falu többi lakosa sem úszta meg 5 forintos anyagi kárral.

„Az utcákat elöntötte a víz, az emberek pedig sírva járkáltak fel-alá, hogy segítséget kérjenek. Nem is értem, hogyan történhetett meg mindez, hogy ilyen felkészületlenül érte a falut ez a heves esőzés, amikor már napok óta látni lehetett az előrejelzésekben…

Kicsit haragszom is emiatt a polgármesterre.

Most én állok itt, térdig a vízben az édesapámmal, és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsünk ezeken a szerencsétlenül járt embereken”

– mondta Zsolti dühösen a Borsnak, aki azt is elárulta, hogy Győző papa kedvenc tyúkjai is odalettek a villámárvízben. A tévés úgy döntött, polgármesterként venné elejét a hasonló incidenseknek, hogy ez még egyszer ne fordulhasson elő.

(via borsonline.hu) | forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?