Belföld, Celeb / Híresség

Alekosz öccse bojkottálni fogja a balatoni büféseket: „Ez már felháborító, ami ott megy”

Ingyenes kenyérosztást tervez a magyar tenger partjainál.

 

 

 

Komoly elhatározásra jutott Alekosz öccse, Nagy Tibor: úgy döntött, bojkottálni fogja a balatoni büféseket. Erről egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta követőit.

„Az Én Híveimnek Nem Fogják 200 Forintért Adni A Szelet Kenyeret Pláne Nekem Nem. Egy Péket Vagy Pékséget Keresek Aki Lesüt Nekem 50 Darab Kenyeret Aki Vállalja Írjon Rám A Cselekedete Nemes Célt Fog Szolgálni.

AMIT INGYEN FOGOK OSZTOGATNI A BALATON PARTON. MERT EZ MÁR FELHÁBORÍTÓ AMI OTT MEGY A BALATONON.

A Mustárról Meg A Kecsuprol Már Nem Is Beszélek Én A Zsebembe Szoktam Vinni Mustárt Mert Én Biztos Nem Fizetek 300 Forintot Egy Adagér” – kezdte a férfi, kenyérosztási tervei mellett pedig egy történetet is elmesélt.

A legutóbbi, Alsóörsön tett látogatásánál neki kellett kisegítenie a büfében előtte álló kisgyermekes édesanyát, mert túl magas lett a virslit és hekket vásárló hölgy számlája a szószok és a köret miatt.

„Mondom Álljon Már Meg A Menet. Ha Ezek Nem Lettek Volna Ki Tudta Volna Fizetni De Nem Hagytam Annyiban Megsajnáltam Őket Eljöttek Kikapcsolódni És Enni Szerettek Volna Egy Jót Ezér Kipótoltam A Hiányzó Összeget Nem Akarta Elfogadni Elsőre Noszogatnom Kellett De Végül Elfogadta És Nagyon Hálás Volt Érte .Én Meg Kerestem Egy Másik Büfét Ezek Után” – fogalmazott posztjában Nagy, aki legutóbb egyébként Schobert Lara kegyeiért jelentkezett be.

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?