Egyéb

Ellencsapásba kezdett a DK: Ezer helyszínen és videóban magyarázzák el, Orbán okozza a brutális drágulást

Így próbálják ellensúlyozni a mindenhonnan ömlő fideszes agymosást a nem létező „szankciós inflációról”.

 

Adófizetői pénzek milliárdjait költi el a Fidesz arra, hogy azt sulykolja: Brüsszel és a háború miatt emelkednek az uniós átlag háromoszorosával Magyarországon az élelmiszerárak. Egy mesét sem tud megnyitni úgy az ember a Youtube-on, hogy ne ordítana a képébe az erről szóló fideszes hazugságvideó.

A legnagyobb ellenzéki párt megelégelte a parttalan kormányzati agymosást, és ellencsapásba mentek át. Dobrev Kláráék 10 napon keresztül több mint ezer helyszínen lesznek jelen országszerte, hogy elmagyarázzák az embereknek:

valójában a kormány okozza a brutális inflációt,

mert Orbánék így veszik sokszorosan vissza az emberektől, amit a választások előtt szétosztottak, szankciós infláció helyett tehát valójában orbáni inflációról van szó.

A DK aktivistái várnak mindenkit a pultoknál, ahol egy petíció aláírásával is nyomatékot adhatsz neki, hogy nem veszed be a kormányzati mesét, és eleged van az orbáni inflációból.

A hozzád legközelebb eső DK-s kitelepülés helyszínét megtalálod >>ITT<<, de aláírhatod a DK petícióját online is, >>IDE<< kattintva.

Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök üzenetét pedig itt tudod megnézni:

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?