Celeb / Híresség

Az igen! 80 milliós luxusjárgánnyal furikázik Berki Mazsi – fotó

Tejben-vajban füröszti a kedvesét Berki Mazsi új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, dúsgazdag vállalkozó egyik menő verda után a másikhoz segíti hozzá a párját. Berki Krisztián özvegye nemrég még egy 75 milliós kék Mercedes terepjáróval szelte az utakat, ám a héten már egy 80 milliós kocsicsodát hajtott. Úgy tudjuk, nem ez az egyetlen luxusjármű, ami könnyebbé teszi az üzletasszony életét.

 

 

 

A székesfehérvári Zoltán ugyanis nemcsak luxusutazásokkal, drága holmikkal és egy új közös családi fészekkel, de prémium kategóriás autókkal is megajándékozza kedvesét, hogy a Berki Krisztián halála után lassan talpra álló Mazsi semmiben se szenvedjen hiányt.

Legutóbb tavaly szeptemberben sikerült lapunknak lefotózni Mazsit a TV2 székháza előtt, amint behajtott egy vadiúj, acélkék Mercedes AMG G63 V8 biturbó járgánnyal, ami alsó hangon 75 millió forintot ért.

Mazsit a legutóbb hajtott járgányával egy olvasóriporterünk fényképezte le, ez az autó már nincs meg, de egy ugyanilyen típusút - csak zöldet - időnként vezet az üzletasszony
Mazsit és a legutóbb hajtott járgányát egy olvasóriporterünk fényképezte le: ez az autó már nincs meg, de egy ugyanilyen típusút – csak zöldet – időnként vezet az üzletasszony

Úgy tűnik, ezt az autót Mazsi már lecserélte, ugyanis több olvasónk jelezte, hogy az üzletasszonyt szerdán a fővárosban már egy pompás fekete Mercedes AMG GLS autóval látták furikázni, ami mellől a napokban posztolt is Instagram-oldalán (A kép itt megtekinthető). A leírás szerint ez a típus is egyfajta státuszszimbólum, ami az exkluzivitást és a dominanciát hirdeti a maga 585 lóerős V8-as AMG Biturbo motorjával. Az autó vételára hatvanhat millióról indul, ám információink szerint Mazsi gépe plusz extrákkal felszerelt, s úgy nagyjából nyolcvanmillió forintot érhet.

 Nála sosem lehet tudni, éppen milyen autóba ül be, mert folyamatosan váltogatja a járgányokat – súgta meg a Blikknek az özvegy egyik ismerőse. – Ez a fekete, ami a fotóján is látható, a legújabb. Legfeljebb pár hete lehet nála, de nem ez az egyetlen autója. A korábbi, acélkék Mercijét – úgy tudom – már eladták, mert egy ideje egy ugyanolyan típust is hajt, csak kivizöldben. De láttam már Mercedes Maybachból is kiszállni.

Az informátor szerint az említett luxusjárgányokat is Zoltántól kapta Mazsi használatra, az özvegynek ugyanis szüksége van jó és megbízható autóra, hiszen sokszor a fél napját a volán mögött tölti. Bár néhány hónapja már Székesfehérváron lakik, munkaügyben és a barátai miatt hetente legalább 1-2 alkalommal Budapestre utazik, illetve gyakran jár haza a családjához is Kecskemétre. A nyár beköszöntével pedig a Balatonra is gyakran elindul.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?