Celeb / Híresség

Mi van vele? Súlyos betegséggel került kórházba Gáspár Zsolti, műteni is kellett

Nem túl kellemesen indult az év Gáspár Zsoltinak, ugyanis két orvosi beavatkozáson is átesett.

 

 

 

Gáspár Zsolt nagyon fontosnak tartja, hogy időnként elmenjenek a családjával különféle szűrővizsgálatokra, mert szerinte csak így lehet kiküszöbölni, hogy valami nagyobb gond legyen a szervezetükben. A műsorvezető súlyos betegséggel került kórházba, de mára már jobban érzi magát, viszont az év eleje nem indult túl fényesen számára.

– Elég problémás volt a januárom: összeszedtem a családot, majd elmentünk szűrővizsgálatra. A háziorvos több vizsgálatot is kiírt, így elmentem a salgótarjáni kórházba, ahonnan elküldtek négy-öt további vizsgálatra. Röntgen is volt, meg ultrahang. Az ilyen vizsgálatok nagyon fontosak, mert ott derül ki, ha probléma van a szervezetben. Először azt mondták, hogy a „kipufogómmal” van probléma, ezért meg kéne tükrözni… – mesélte a TV2 Mokkában Zsolti, aki hirtelen megijedt a tükrözéstől, de aztán közölték vele, hogy altatásos módszer is van.

Végül Győzike testvérét elaltatták, s így a dolgot nem élte meg rossz élményként, ám a stúdióba felkötött kézzel jelent meg, mert újabb problémával találkozott. A vállát évek óta fájlalta egy focis sérülés miatt, így azt is megnézette a szakorvosokkal: mint kiderült, több éven át úgy élt, hogy a vállában le volt szakadva egy izom, amit vissza kellett varrni.

– Közölték, hogy műteni kell… Mondom, ha egy hónapon belül kétszer altatnak, elfelejtek mindent, hogy mi történik otthon. Szóltam nekik, hogy érzéstelenítéssel csinálják, de mondták, hogy nem lehet, mert nagyobb beavatkozás lesz… Most ebben a karvédőben kell aludnom, nem rakhatom át a kezemet, mert akkor felszakad a seb. Így kell lennem, csak fürdés előtt tudom levenni. Két hete vagyok így, autót se tudok vezetni – számolt be az állapotáról Zsolti.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?