Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Opitz Barbi és VV Greg élő adásban idézte fel a megtámadásukat: „Azt kiabálták, hogy elvágják a torkunkat, és minden bejáratnál ott lesznek” – videó

A bevásárlóközpontban rengetegen látták az esetet, de senki sem reagált.

 

 

 

Mint megírtuk, brutális támadás érte Opitz Barbit és Einwiller „VV Greg” Gregort egy budapesti plázában. Az énekesnő vérző fejjel távozott a helyszínről, de a körmei is csúnyán megsérültek. Most a két híresség az RTL Reggeliben idézte fel, hogy mi történt pontosan.

Opitz Barbi elmesélte, hogy a támadásig remekül telt a napjuk, hiszen hónapok óta nem látták egymást Greggel, pedig legjobb barátok. Leginkább egy lányokból álló csapat állt beléjük, akik a semmiből kezdtek el mocskolódni.

Az volt az első problémájuk, hogy én élőben hogy nézek ki. Azt mondták, hogy úristen, még csúnyább vagy élőben, elkezdtek rajtam nevetni

– mondta Opitz Barbi.

A fiatalok próbálták lerázni őket, és nem reagálni arra, amiket hallottak. A bevásárlóközpontban rengetegen látták az esetet, de senki sem segített nekik, habár az énekesnő szerint lehet, hogy mások megijedtek attól, hogy a társaságban többen voltak és nagyon harsányan viselkedtek.

Az egyik lány megfogta hátulról a hajamat és megtépett. Ilyen szintre tudnak fajulni az emberek. Felfoghatatlan” – tette hozzá Opitz Barbi.

Konkrétan leköptek minket

– mondta VV Greg.

A két sztár hozzátette, hogy a támadóik józanok voltak. Opitz Barbiék végül bemenekültek egy cipőboltba, ahova az őket üldöző lányokat nem engedték be, viszont konkrétan még az őröknek is nekimentek. Ezután VV Greg kihívta a rendőröket a cipőboltból, mert a támadók egyre többen lettek, ezért úgy érezte, hogy nincs mit tenni. „Azt kiabálták, hogy elvágják a torkunkat, és minden bejáratnál ott lesznek, és nem fogunk élve kijutni” – tette hozzá a magyar Ken baba.

A két sztár végül feljelentést nem tett az ügyben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?