Celeb / Híresség

Rohamot kapott Gáspár Győző forgatás közben: ájultan feküdt el a kamerák előtt

Le kellett állítani a Hal a tortán forgatását, mert Gáspár Győző ájultan feküdt a buszban a csatorna beszámolója szerint. A híresség közvetlen a rosszulléte után nyilatkozott: úgy fogalmazott, már rég érezte magát ennyire rosszul.

 

 

 

Gáspár Győző, aki nemrég nem félt őszintén beszélni a családi problémáiról, már hosszú évek óta küzd pánikbetegséggel, amiről többször is nyíltan beszélt. Korábban is előfordult már, hogy egy-egy ilyen roham a forgatások ideje alatt, a kamerák előtt jött ki rajta, így az adást azonnal fel kell függeszteni, illetve mihamarabb el kellett látni a hírességet.

Az egyik ilyen ismert drámai jelenetsor az Ázsia Expressz forgatásán történt, amiben a feleségével, Gáspár Beával szerepeltek. Most megismétlődtek a feszült pillanatok, ugyanis a Hal a tortán című műsor forgatás során kapta el Győzőt egy roham. A TV2 Instagram-oldala szerint Győző ájultan feküdt el a műsor kisbuszában.

„Közbejött egy gikszer… Most már lassan 12 éve pánikbeteg vagyok, és rám jött egy roham a buszban, és nem tudtam kezelni” – nyilatkozott a rosszulléte után Győzike.

Tényleg nagyon-nagyon rosszul voltam, már rég éreztem magam ilyen rosszul. Amikor otthon vagyok, általában bemegyek egy sarokba, leülök egy szőnyegre, elmegyek a világ elől, de most nem tudtam elmenni, mert egy műsorban vagyunk

– nyilatkozta Győző, akinek rögtön a segítségére siettek a társai.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?