Celeb / Híresség

Gáspár Evelin most egy fürdőruhás fotó miatt kapja az ívet! “Elég szotyadt vagy Evelin, főleg így fiatalon!”

Gáspár Evelin az egyik barátnőjével Görögországban piheni ki a fáradalmait, miután sikeres vizsgát tett a TV2 Akadémia szerkesztő-műsorvezető tagozatán. A fiatal celeblány azonban a pihenése alatt sem hagyja a követőit cserben és rendszeresen posztol és sztorizik a közösségi oldalán.

 

 

 

A legújabb fotósorozatán a barátnőjével impozáns környezetben pózolnak, Evelin monokiniben, barátnője pedig bikiniben látható. Természetesen a rajongók imádják a fotókat, de ahogy mindig, most is előkerültek a kritikus fotelhuszárok, akik jól megmondták a magukét.

“Elég szottyadt van Evelin,  főleg így fiatalon!”

-írta az egyik kommentelő, azonban közel egy tucat rajongó védte meg azonnal Evelint.

“Megnézném, te így kép nélkül hogy nézel ki , hogy így bantasz másokat! Eléggé sokat fogyott kemény munka árán és nem értem az ilyen embereket amilyen a te fajtád!”

-jött a válasz az egyik vérmes rajongótól. Evelin nagy fogyása és átalakulása kemény munka és önfegyelem eredménye, azonban volt, aki szerint a celeblány csak plasztikai beavatkozásnak köszönheti a fogyását és jól meg is szakértette a kérdést…

“Ha mozgással adta volna le a plusz kilókat, feszes lenne a bőre ! De sem a mozgáshoz , sem a munkához nem fűlik a foga ! Könyebb apuka pénzéből villogni! “

-írta a kritikus kommentelő, aki mellett azonban Evelint szinte mindenki csak dícséri, nyilván nem véletlenül. A fiatal műsorvezető bombafomában van, ezt bizonyítja a fotóra kapott többezer kedvelés is.

forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?