Életmód, Érdekes

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük…

 

 

 

Egy nő szexisége sok olyan dologból tevődik össze, amelyek közül néhány még álmodban sem jutna eszedbe. De a férfiak bizony pont ezeket veszik észre először. Eláruljuk, mik azok a dolgok, amiknek egyetlen pasi sem tud ellenállni.

Ajakharapás

Mikor a gyerekek félnek vagy izgulnak, beleharapnak a szájukba, ilyenkor a felnőttek szemében akaratlanul, de cukibbnak hatnak. Valahogy innen ered a férfiak fejében is a gondolat, hogy mikor a szádba harapsz, izgatott vagy, bájos vagy, és közben dögös is. Nincs olyan férfi, akinek ne tetszene egy dögös ajakba harapás.

Selymes bőr

Soha, de soha ne legyen érdes, kiszáradt a bőröd. A férfiak imádják simogatni a nők selymes, puha lábait, karjait vagy a test bármelyik részét. Helló, testápolózás!

Szigorú hajviselet

Épp annyira szexinek gondolják a kiengedett, laza hajat a pasik, mint amennyire beindul a fantáziájuk egy konty láttán. A dögös tanárnőre, titkárnőre asszociálnak, ráadásul az, hogy látni engeded a nyakadat, füledet, extrán vadító számukra.

Szexi járás

Gyönyörűen vonulsz magassarkúban? Mutasd meg! Senki nem olyan csábos és laza tornacipőben, mint te? Elő a sportos lábbelivel! A lényeg az, hogy kitapasztald, hogyan tudsz dögösen, elegánsan és nőiesen járni, ez magára vonzza mindenki szemét.

Vállvillantás

A konkrét dekoltázs mutatás helyett inkább villants vállat. Ez egy „elérhetetlen”, gyakran láthatatlan, de nagyon vonzó testrész. Ösztönös vágyat ébreszt.

Szemüveg

Ha szemüveges vagy, válassz egy cicás, csábos keretet, és hódíts abban. Melyik pasi ne imádná a vonzó titkárnős kinézetű csajokat? Egy pillantás a kissé lecsúszott keret fölött, egy feltűnő rúzs, és nyert ügyed van.

Mosoly

Egy őszinte mosolynál, nevetésnél semmit sem értékelnek jobban egy nőn a férfiak. Próbáld csak ki: mosolyogj rá egy helyes férfire. Imádni fogja.

Elegancia

Ne csak felöltözni tudj szépen, fontos, hogy viseld is a választott szettet. Olyan csinos ruhát vegyél fel, amelyben jól, és nőiesen érzed magad.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?