Életmód

Felhördült a net a videón, amin egy 16 éves lány hisztit vág le, mert Mercedes helyett Teslát kapott a szülinapjára

Csaknem 25 millióan látták azt a döbbenetes videót, amelyet egy Neshie nevű, amerikai anyuka posztolt a TikTokra. Az anya a lányát szerette volna meglepni a 16. születésnapján, méghozzá egy vadonatúj Teslával (ott már 16 éves kortól vezethetnek a tinédzserek, vagy vizsgával, vagy felnőtt felügyelete mellett).

 

 

 

Az anya izgatottan mutatja a videón a fekete Teslát, amely a ház előtt parkol, a család többi autója mellett, egy piros masnival a tetején. Azután bemegy a házba, és a nappaliból kicsalogatja a 16 éves lányát, Deaishát, még a szemét is bekötteti, hogy minél nagyobb meglepetés legyen az ajándék.

A lány kijön, leveszi a szemkötőt, és meglátja az autót. Azután valami egészen váratlan történik. Deaisha lefagyva nézi a kocsit, láthatóan nagyon csalódott, azután azt mondja az anyjának: „Én nem Teslát kértem. Nem szeretem az elektromos autókat. Én egy rózsaszín Mercedest kértem.

Az anya ledöbben, próbálja felvidítani a lányát, kéri, hogy nézze meg a szélvédőn lévő ajándékdobozt. Abban a kocsikulcs van, és további ajándék, méghozzá készpénz, 1600 dollár (több, mint félmillió forint). Ám a tinédzser ezen csak még jobban kiborul. Kevesli a pénzt, közli az anyjával, hogy „csak ennyivel voltál képes előállni a 16. születésnapomon?„, hisztizik, hogy ő nem fogja állandóan töltögetni az elektromos autót, aztán dühösen visszanyomja az anyja kezébe a kocsikulcsot, és a körülötte ugráló kisöccsét észre sem véve, sértődötten beviharzik a házba. A küszöbről még hallható, ahogy azt dohogja: „Ez életem legrosszabb születésnapja.

A leforrázott anya a lánya nevében is elnézést kér a videó nézőitől „a hálátlan” tinédzser miatt. A kommentelőket alaposan sokkolta is, amit láttak:

  • „Ha a szüleim 16 éves koromban egy vadonatúj Teslát vettek volna nekem, a mennyekben jártam volna örömömben. Jó anya vagy, ne magadat hibáztasd.”
  • „A lányod minden mozdulatáról ordít az elkényeztetettség.”
  • „Egy kicsit le kéne hozni a földre a kiscsajt, hogy megtanulja, mi az a hála.”

Az anya egyébként tanult a dologból – legalábbis azt mondja -. és egy későbbi videóban beszámolt róla, hogy büntetésből három hónapra elkobozta a lánya minden elektromos kütyüjét, beleértve a mobilját is.

Hogy ez végül használt-e, az nem derült ki.

@neshieslife2340 Surprised my daughter with her sweet 16 gift and she didn’t even like it I’m so piss right know I can’t stand a ungrateful kids!😰😓😥😥 #spoiledkids#momlife #viralvideos ♬ original sound – Neshie’s life

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?