Celeb / Híresség

Berki Mazsi és szerelme Székesfehérváron kezdett új életet: megmutatta, hol fog felnőni a kislánya – fotó

Berki Mazsi megmutatta, hol fog felnőni a kislánya, és a székesfehérvári házukról osztott meg részletet.

 

 

 

Mint azt korában már megírtuk, Berki Mazsi és üzletember párja annyira jól kijönnek egymással, hogy már össze is költöztek. Igen ám, de az édesanya kétlaki életet él, ugyanis Budapestet otthagyva Székesfehérváron telepedett le. Van még pár dolog, ami a fővároshoz köti, de nagyrészt már vidéken tölti a mindennapjait Emmácskával együtt.

„Nem foglalkozom semmilyen hamis információval. Viszont nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban: korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott” – nyilatkozta korábban.

Az édesanya most büszkén osztotta meg a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, hogy elkezdték a felújítást és már glettelnek. A családi ház egyik legfontosabb részét mutatta meg a követőinek, és a kislánya szobáját fotózta le, aminek egy kis kiugrója is lesz. Bár még nincs benne bútor, folyamatban vannak a munkálatok a vadiúj otthon körül.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?