Celeb / Híresség

Kiszel Tünde úgy érzi, beskatulyázták: „A műveltségem nem kellett a tévében, rám erőltettek egy karaktert”

Kiszel Tünde úgy érzi, nem jól ítélték meg őt az emberek amiatt, hogy a televíziózás ráerőltetett egy karaktert. Úgy gondolja, sokkal értelmesebb ennél, és megvillanthatta volna a tudását is a képernyőn.

 

 

 

Kiszel Tünde 60 felett is kirobbanó formában van, és egy pillanatra sem pihen meg. A naptárdíva elmesélte, mivel foglalatoskodik mostanság:

„Nemrég egy esküvőn is én voltam a sztárvendég. Ujjongtak, amikor beléptem, szóval lubickolok az emberek szeretetében. Emellett szépségversenyeken zsűrizek, tévés felkéréseknek teszek eleget” – adta rajongói tudomására. Bár az édesanya örül annak, hogy ennyien szeretik, elárulta, nemcsak jót kapott a hírnév miatt.

„A műveltségem nem kellett a tévében, és rám erőltettek egy karaktert, ami igazából nem én voltam. A showbiznisz már csak ilyen, és nehéz kilépni, ha már beskatulyáztak. Megértem, hogy kevésbé lett volna érdekes, ha a négy és fél órás Wagner-operákról mesélek, amiket kiskoromtól faltam, holott köztudottan nehezen emészthető művek” – részletezte, aztán megemlítette:

De olykor azért megvillanthattam a tudásom, és azt például senki sem veheti el tőlem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik a nemzet, sőt a világ nagyjaival interjúzhattak. Sinkovits Imrétől Luciano Pavarottin át Sylvester Stallone-ig. Vagy hogy évekig vezettem szenteste műsort a televízióban, mert küldetésemnek éreztem hogy könnyebbé tegyem az ünnepet azok számára, akik egyedül töltik– mesélte Tünde a Story Magazinnak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?