Egyéb

János csak a boltba ment, de sosem tért haza: eltűnt egy idős férfi Dunaújvárosban – fotó

A dunaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 66 éves férfi megtalálásában.

 

Nagy erőkkel keresi a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Hegedűs Jánost. A 66 éves dunaújvárosi lakos a rendelkezésre álló adatok szerint május 14-én, múlt hét vasárnap a lakóhelyéről vásárolni indult, azonban oda nem tért vissza, azóta életjelet nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az eltűnt körülbelül 170 cm magas, vékony testalkatú, rövid ősz hajú, szakállas, járása lassú. Eltűnésekor cipzáros zöld melegítőfelsőt, fekete melegítőnadrágot, fekete edzőcipőt viselt – közölték.

HtmlCode

\n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}” data-run-module-isrun=”1″>

 
A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Hegedűs Jánost felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi telefonszámon! – írta a rendőrség honlapján.


VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?