Celeb / Híresség

Máris vége a szerelemnek? A jelek szerint szakított Alekosz és párja, Réka

Több jel is arra utal, hogy szakíthatott Nagy Alekosz és szerelme Réka, akivel a TV2 Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorában is együtt szerepeltek.

 

 

 

Péntek óta nem ismerőse egymásnak az Instagramon Varsányi Réka és Nagy Alekosz, a szőke hölgy pedig az összes közös fotót is eltüntette azóta – szúrta ki a Bors. A lap szerint ez egyértelműen azt jelentheti, hogy a páros már nincs együtt.

Korábban a Blikk is beszámolt róla, hogy az egy nő mellett való lehorgonyzás nem Alekosz stílusa. Az Ázsia Expresszbe való kiutazása előtt ugyanis többször is hangoztatta, hogy több szeretője is van, még akkor is ha a kalandshowba a szőke hölggyel, Rékával utazott el.

Alekosz egykori állítólagos szeretője később felvette lapunkkal a kapcsolatot, és elárulta, hogy pár héttel a kiutazása előtt még szerelmi viszony fűzte őt az izomcelebhez.

Találkozgatni kezdtünk és egyre jobban megkedveltem, tényleg szerettem őt. Összekötött minket a közös cél és azt mondta, mi ketten összetartozunk. Miközben az érdi házának padlóján, egymás mellett fekve készítettük a jegyzeteimet megkért, hogy menjek vele az Ázsia Expresszbe, majd azt mondta, így legalább lesz egy közös fejezetünk az Alekosz könyvben

– nyilatkozta többek között a hölgy a Blikknek.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?