Celeb / Híresség

Alekosz hiába várta a vacsorát és a nőket, amit G.w.M. beígért neki – hoppon maradt

A reality-sztár mégsem vacsorázhat a Gundelben. Alekos hosszú posztban adott hangot csalódottságának, és elárulta, miért nem került sor a találkozóra.

 

 

Bár mindössze pár nap telt el azóta, hogy Alekosz közösségi oldalán megosztott bejegyzésében bukott családanyának és megbundázott szépségkirálynőnek nevezte Kulcsár Edinát, az ügyben azóta számos új fejlemény történt.

Edina új szerelme, G. w. M. ugyanis szinte azonnal reagált a valóságshowhős csípős gondolataira, ám amellett, hogy kiöregedett Garfield formának nevezte Alekoszt azt is jelezte, hogy amennyiben ráír szívesen meghívja valahova enni és még nőket is hajlandó szerezni neki.

A Valóvilág 4 győztese meglepő módon kijelentette, hogy élne a meghívás lehetőségével és mivel ő választhatta meg az időpontot és a helyszínt, ezért péntek este nyolckor a Gundelben szeretett volna asztalt foglaltatni magának.

A nagy napot azóta a rajongók és maga Alekosz is kifejezetten várták, ám mivel G. w. M. a mai napig nem jelentkezett, a reality szereplő közösségi oldalán szomorúan tudatta, egyedül lesz kénytelen elfogyasztani a ma esti vacsoráját.

„Nemvárt vacsoralemondás

Krisztus az apostolaival többedmagával, G.w.M távolmaradásának okán én pedig magamban fogyasztom el a ma esti borvacsorámat.

Mert ha valaki más embernek feleségével paráználkodik, mivelhogy az ő felebarátjának feleségével paráználkodik, bűnhődjön a parázna férfi és a parázna nő. – Mózes III. könyve. – 20.10.

Csalódottan és továbbra is éhesen – Nagy Alekosz – írta a VV4 győztese.

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?