Celeb / Híresség

Celebsortűz! Alekosz kiosztott mindenkit: beszólt Majkának, Tóth Andinak és Szabó Zsófinak is

Valóságos sortüzet zúdított a hazai sztárokra Nagy Alekosz.

 

 

 

A ValóVilág negyedik szériájának győztese szívesen formál véleményt bármiről, így nem csoda, hogy a szórásból a celebtársai sem maradhattak ki: csak úgy záporoztak a jelzők a Frizbi TV YouTube-csatornáján pénteken 19 órától látható adás felvételén. Alekosz szerint például Tóth Andi férfias, Szabó Zsófi neveletlen, Majka és Curtis pedig morálzüllesztő.

A férfiak által csodált két szexi női sztár úgy került szóba, hogy a műsorvezető megpróbálta kideríteni, milyen Alekosz nőideálja. Mivel magától nem tudott példát említeni, Hajdú Péter opciókat adott, ám a görög származású VV-győztes mindenkiben talált kivetnivalót, ami miatt nem tudná elképzelni maga mellett. Nem mintha fenyegetné ez a veszély, mégis volt egy-két, rájuk vonatkozó keresetlen mondata.

– Önmagában nekem Tóth Andi nem tetszik, sőt, tovább megyek, szerintem Tóth Andi egy férfias nő, a stílusával, azzal, hogy harsány, hangos, erőszakos, ahogy tolja előtérbe magát. Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok, és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos – sorolta Alekosz, majd lendületbe jött, így az RTL Reggeli gyönyörű műsorvezetője is megkapta a magáért.

 Szabó Zsófi arrogáns, annyira neveletlen, stílustalan, őt ez nem teszi vonzóvá. Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek – mondta Alekosz, akiről az is kiderült, hogy ugyan ő maga semmilyen zenei teljesítményt nem tud felmutatni, mégis szaktekintélynek tartja magát e területen is.

Ilyen mivoltában pedig kijelentette, a YouTube-on magyar rekordnak számító, 75 milliós megtekintést produkáló, Belehalok című dallal a névjegyüket letevő Majka és Curtis szerinte nem érnek semmit és nem is jók.

– Majka megtölti a stadionokat, de mégse jó. Szalonképtelen, vulgáris, morálzüllesztő, trágár előadónak tartom, trágár a televízióban, trágár a rádióban, illetve ott nem, mert oda hála istennek nem engedik, de trágár a Facebookon… – minősítette a rapperként és műsorvezetőként is sikeres Majkát Alekosz, aki szerint Curtis ugyanez a kategória.

Sőt, a megmondóember a vendéglátóját sem kímélte: Alekosz szerint ugyanis Hajdú Péter, mint médiamogul és számos műsor felelőse, szintén hibáztatható, mivel ezeknek a szerinte értéktelen előadóknak teret adott.

– Miért hagytad, hogy ezek a tinglitangli nyikhajok átvegyék az irányítást a teljes magyar könnyűzene felett? – kérdezte a vendéglátóját Alekosz.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?