Celeb / Híresség

Tóth Vera az elmúlt napok eseményei után kimondta, amit mindenki gondol, de kevesen tudják ilyen jól megfogalmazni

Mély és igaz érzelmeket tudott szavakba önteni Tóth Vera – erre igazából kevesen képesek… Talán sokszor ezért sem tudjuk elmondani másoknak, mit érzünk.

 

 

 

 




 

Tóth Vera az elmúlt napok eseményein kezdett gondolkodni, miközben testvére kislányát tartotta kezében. Gondolatai formát öltöttek és megosztotta a nyilvánossággal Instagram-oldalán is:

„Miközben nézem, ahogy ez a kis élet cseperedik, az elmúlt napok eseményei jutnak eszembe. Egyre jobban helyre kerül bennem egy gondolat, amit már nagyon sokszor hallottam: Hogy a halál adja meg az élet értelmét, az élet meg a halálét…hm..

Múlt év végén összegyűltek a felhők és annyit bosszankodtam a gyarlóság miatt, annyit vívódtam magamban mások rámerőltetett ego harcaiban, hogy néha felemésztett.

Most pedig itt ülök, nézem ezt kis csöppöt és olvasom Ördög Nóri posztját, amiben arról ír: Most vagyunk itt, most vagyunk együtt, most kell jól csinálni… Megállok:

Amilyen ijesztő is néha az elmúlás gondolata, egyszerre olyan csodálatos érzések fognak el, mikor látom, hogy egy kicsi élet milyen védtelen és mennyire rád van utalva. Ez a valóság.. szóval… nézem ezt a pici lányt, könnybe lábad a szemem és másodpercenként, sorban, nevetve hatódom…

Istenem, hogy eltörpülnek azok a kényelmetlen érzések, nevetséges semmikké válnak a lelketlenek, mennyivel többet ér az, hogy itt vagyunk egymásnak, hogy táplálunk egy új reményt, hogy tervezünk, hogy jók akarunk lenni… és csak telnek a percek, megragad a pillanat, nyugalom és babaillat árasztja el a szobát, én meg hagyom magam, hadd éljem… eközben a baba teste elernyed a vállamon…érzem, mindketten biztonságban vagyunk…” – írta Tóth Vera.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?