Celeb / Híresség

Schobert Lara egy éve még csak arra gondolt, hogy elköltözhessen a szüleitől – Kiderült, mit dolgozott Hollandiában

Schobert Lara Rubint Réka nyomdokaiba lép, s ősszel már saját órákat is tarthat.

 

 

 

A Hal a tortán műsorában a héten Schobert Lara is fakanalat ragad, megcsillogtatva főzőtudását. A fiatal lánynak volt hol tanulnia, de leginkább az elmúlt egy évben szerzett tapasztalatot.

Lara akkor kezdett el főzni, amikor a korábbi barátjával Hollandiába költözött: amíg a fiú dolgozott, ő a tanulás mellett otthon főzött, mosott és takarított.

– Élveztem, hogy amíg a volt párom dolgozott vagy iskolában volt, addig én otthon lehettem, s a tanulás mellett főztem, mostam, takarítottam. Utólag örülök, hogy mertem önállósodni és leválni a szüleimről. Ezt a részét annyira élveztem, hogy ha mindez nem külföldön történik, valószínűleg a szakítás után nem a régi gyerekszobámba költözöm, hanem maradok az új lakásban. Ugyanakkor jólesik, hogy annak ellenére, hogy anyukámék nagyon féltettek, iszonyú büszkék rám, hogy képes voltam helytállni, és ezt el is mondják. A szeretetük, a biztatásuk nagyon sokat jelent – nyilatkozta a Best Magazinnak Lara.

A Schobert család legnagyobb gyereke azt is elárulta, hogy jelenleg aerobikedzőnek tanul, és az is szóba került, hogy besegít a családi vállalkozásba is.

– Ma egy cél hajt, és ez mindennél nagyobb motiváló erő: minél hamarabb elvégzem az iskolát és önálló órákat tartok, annál hamarabb új életet kezdhetek. A következő cél, hogy elköltözzek a szüleimtől – tette hozzá Lara.

A szülei természetesen mindenben támogatják, ám néhány évvel ezelőtt több dolog is fejtörést okozott nekik. A fiatal lány ráadásul alig evett, illetve a közösségi médiában látott kép sem tett neki jót.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?