Külföld

Szinte meztelenül, az ágyból jelentkezett be az online tárgyalásra egy bírónő – fel is függesztették

Vivian Polaniától egyébként nem áll távol szexibb tartalmak posztolása sem.

 

 

 

Három hónapra felfüggesztettek egy kolumbiai bírónőt, mert kiderült, hogy hiányos öltözetben, az ágyban fekve vett részt egy online tárgyaláson – írja a New York Post a helyi lapok beszámolója alapján.

A 34 éves Vivian Polania egy Zoomon keresztül tartott tárgyaláson vett részt, egy tavaly júniusban, egy katonai konvoj elleni merénylet ügyében. A nő az online tárgyalás első egy órájában kikapcsolta a kameráját.

Amikor azonban megjelent a képen kiderült, hogy az ágyban fekszik hiányos öltözetben, ziláltan, álmos szemekkel, és közben cigarettázik.

Mikor az egyik ügyvéd közölte vele, hogy be van kapcsolva a kamerája, akkor Polania gyorsan kikapcsolta azt.

A videóhívásról készült képernyőképek azóta bejárták a kolumbiai sajtót.

A nő ügyében kedden döntött a fegyelmi bizottság. A testület szerint Polania nem tartotta be a bírókra vonatkozó öltözködési szabályokat, és nem alkalmas feladatai ellátására, mert „nem tisztelte a feleket a tárgyaláson”. A bírónőt ezért három hónap fizetési nélküli szabadságra küldték.

Polania később egy rádiónak nyilatkozva cáfolta, hogy félmeztelenül feküdt volna az ágyban.

A nő azt állította, hogy rendkívül túlterhelt volt mentálisan, a tárgyalás közben pedig szorongásos rohamot kapott, leesett a vérnyomása, ezért kellett lefeküdnie.

Polania szerint ráadásul a cúcutai bíróságon a kollégái „régóta zaklatják”, és fegyelmi eljárással fenyegetik az öltözködése miatt, mert korábban a nagy hőség miatt előfordult, hogy rövidnadrágban és pólóban jelent meg a tárgyalásokon.

Vivian Polania Instagram-oldalát elnézve nem tűnik szégyenlősnek, a profilját talán egy erotikus modell is megirigyelhetné. A bírónő ugyanis rendszeresen oszt meg magáról igen pikáns, fehérneműs képeket, de van olyan fotója is, amin BDSM-szerelésben látható.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?