Egyéb

Győzike keresztlánya nem áll le, keményen kiosztotta Valkusz Milánt és Visváder Tamást: „Hát ne szórakozz már! Ez nagyon köcsög!” – videó

Győzike keresztlánya túlfeszítette a húrt a Hal a tortán legújabb részében, ahol mindenkibe belekötött, akibe csak lehetett. Különösen Valkusz Milánt és Visváder Tamást kritizálta, rendesen felpaprikázva a hangulatot.

 

 

 

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Hal a tortánban új hét kezdődött, amelynek során Papadimitriu Athina, Paprika Dorina, Schobert Lara, Valkusz Milán és Visváder Tamás csillogtathatja meg a főzőtudását. Az első este azonban nem az ételé volt a főszerep, mint inkább az élcelődésé.

Győzike keresztlányán, Dorinán már az első pillanattól érződött, hogy a Valmar duo egyik tagja nem a legszimpatikusabb neki. Elmondása szerint amikor majd ő lesz a házigazda, be sem engedi az énekest, hanem a buszba viszi neki, amit főzött.

Séfek séfe egykori versenyzője nem csak Milánt találta be csípős megjegyzéseivel, hanem Tamást is, akinek az ételét is kritizálta.

Dorina megfagyasztja az estémen a hangulatot… hát, ez szörnyű! Megyek én még hozzád!– szólt vissza a száját folyamatosan húzó lánynak, aki később így nyilatkozott Tamásról a kamerák előtt.

Tomikám nem vetette meg magát, Athinának is benyalt egy kicsit…– véleményezte a vendéglátót Dorina.

Győzike keresztlánya azt is kifogásolta, hogy az étel kiszállításához gumikesztyűt húzott az édesapa.

Amikor fölhúzta ott a gumikesztyűt, gondoltam, b*** meg, nem izénél vagyok én, nőgyógyásznál…– szörnyedt el a tálalásnál. A megjegyzését utólag így kommentálta Valkusz Milán:

Dorina néha azért szerintem túltolt egy-két dolgot… Ez olyan vonat, amire szívesen felszállok én is, és oda-vissza rugdalózzuk egymást– jegyezte meg az énekes. Tovább fokozódott a feszültség, amikor a házigazda megemlítette, hogy ő úgy emlékszik, Dorina a harmadik adásban esett ki a Séfek séféből.

Hát ne szórakozz már! Ez nagyon köcsög!– akadt ki Dorina, aki – elmondása szerint – sokkal tovább jutott a műsorban.

A pénz is szóba került a vacsoránál, és Visváder Tamás megemlítette, hogy ő látott egy olyan videót, amiben az aranyrögöket számolták Dorináék. A lány természetesen ezt sem hagyta szó nélkül:

Gyerekek, nekem ez kellemetlen! Hülye, úristen, ez hülye! Te melyik filmet láttad?!– fakadt ki Tamás mondatai miatt.

A vendégek között egyértelműen Dorina volt az, aki a legtöbbször szót kért, és nem finomkodott akkor sem, amikor a külön szobában ki kellett tálalnia a többiekről:

Őszintén megvallva, amikor ment ez a szócsata, én nem sz*rtam magamat össze, hogy ilyen emberek közt ülök, ugyanolyan büdöset sz*rnak, mint én, nem illatosabbat…– fejtette ki, mit gondol Milánékról.

Schobert Lara volt az egyetlen, aki megvédte Dorinát:

Engem azért nem zavart, hogy Dorina ilyen szabadszájú volt, mert én vidéken nőttem fel. Azért rátett sokat a lapátra…– mondta Rubint Réka lánya.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?