Egyéb

Végignézte a kutya, ahogy gazdája megássa a sírját – de hepiend lett a vége

Azt hisszük, megtaláltuk az év eddigi legbizarrabb kutyás sztoriját – és a legsírvaröhögősebb Twitter-kommenteket.

 

 

 

 




Franklin Hardy forgatókönyvíró – többek között a legendás Muppet Show 2015-ös egész estés filmfeldolgozásának írója – különös posztot tett ki a Twitterre, amellyel alaposan felkavarta a kedélyeket – számol be róla az Independent.

„Az állatorvos felhívta telefonon apámat, és közölte vele, hogy a kutyája halálos beteg, el kell altatni. Mondta neki, hogy házhoz is jön leoltani az állatot. Apám szomorúan kiment a kertbe, és megásta a kedvence sírját – úgy, HOGY A KUTYA VÉGIGNÉZTE. Erre az állatorvos megjelent, közölte, hogy téves riasztás volt, az állat egészséges, vissza az egész. Micsoda őrült sztori ez!”

Hardy azt nehezményezte, hogy micsoda szívtelen doki az, aki telefonon „ítél halálra” egy kutyát, ráhozza a frászt a gazdára, aztán személyesen lefújja az egészet.

A Twitter népe is alaposan megütközött ezen az eljáráson, főként, hogy Hardy még fotókat is posztolt szegény kutyáról, amint a sírját épp megásó gazdi mellett fekszik, és figyeli, mit csinál.

 

 

 

 

A kommentelők elsősorban azt akarták tudni, a kutya hogy viselte az egészet, de Hardy szerint „ő viszonylag jól, az apám viszont kevésbé.” Végül néhány hozzászóló azzal vigasztalta Hardyt, hogy legalább hepiend lett a dolog vége, a kutya él és virul, és hát lett egy gödör a kertben, akkor mi van. Volt, aki viccel próbálta elültni a dolgot, idézünk két hozzászólást:

„Hát…nem épp ilyen remake-et képzeltem el a ‘Kedvencek temető’-jének, de már mindegy.”

„Mindeközben a kutya végig ezt gondolta: „A gazdámmal ma fantasztikus napunk volt. Ástunk egy nagy gödröt a kertben! Nem is tudtam, hogy ő is szeret gödröket ásni, mint én. Mennyi közös dolog van bennünk, ez óriási!”

 



Franklin Hardy on Twitter

The vet told my dad on the phone (??) that his dog had to be put down and he’d come to his house and do it. My dad dug the dog’s grave AND LET THE DOG WATCH. Then the vet came and checked the dog and said it was a false alarm.


 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?