Celeb / Híresség

Tóth Andi durván kiakadt a koncertjén: az énekesnő dühében a mikrofonját dobta volna a közönség közé

Kő kövön nem marad, ha Tóth Andi negatív kritikával illet valamit. Ezúttal a fellépése miatt borult ki, mivel nem volt jó a hangosítás.

 

 

Tóth Andi körül folyton történik valami, hiszen ő az egyik legpörgősebb és legmegosztóbb előadó itthon. Nemrég egy elegáns neon ruhában járt fotózáson, mire valaki megdicsérte, hogy ez az a stílus, ami igazán illik hozzá. Andi viszont leszólta az illetőt, hogy valójában ez csak egy szerep, ami a forgatásnak szólt, és nem érti, miért olyan nehéz elfogadni, hogy valaki más.

Az énekesnő tegnap este hazai pályán, Nagyváradon lépett fel, de kudarcként kellett megélnie a koncertet. Durván kiakadt a hangosítás miatt a szervezőkre, majd elnézést kért a rajongóitól egy napig elérhető Instagram-sztorijában.

Most volt Nagyváradon egy koncertünk, és én ugye, nagyváradi vagyok, így alig vártam már, hogy végre elhívjanak. Ez meg is történt nyolc év után, és kib*szottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk! Tényleg nagyon szégyellem… ez van– kezdte mesélni Andi, majd így folytatta:

„Mentségemre szóljon, nem az én hibám: kib*szott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam, végig ideges voltam, káromkodtam, csoda, hogy nem b*sztam a mikrofont a közönségbe. Nagyon sajnálom, nem voltak a toppon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam, szóval bocsánat, ez tragédia volt, felb*sz…ennyi” – fakadt ki. Később egy részletet is megmutatott a fellépéséből, hogy lássák a követői, mennyire igyekezett.

„Kössz a semmit. Elmondanám, hogy én nem hagynám ott ilyenkor a közönségem, szóval lenyomom bárhogy is, de ez élvezhetetlen volt mindannyiunk számára” – utalhatott arra, ami pár napja ugyanígy megtörtént G.w.M-mel is, aki viszont kiabálva leállíttatta a koncertjét, elviharzott a színpadról, majd visszaadta a fellépésért kapott összeget.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?