Celeb / Híresség

Vad éjszaka: így öntötték Gáspár Virág szájába az alkoholt egy bulin – fotó

Gáspár Virágról nem akármilyen fotó került elő a közösségi oldalán. A fiatal lány tudja, hogyan kell bulizni: az említett képen éppen az egyik barátnője önti a szájába az alkoholt.

 

 

 

Gáspár Virág egyre népszerűbb a közösségi médiában, hiszen nemrég kiderült, hogy a Magyarországon először megrendezett influenszerversenyen ő is bekerült a legjobb 100 tartalomgyártó közé. Mint arra fény derült, a nyertes 5 millió forintot és egy kétszemélyes, Dubajba szóló utazást zsebelhet be, amelyre Virágnak is megvan az esélye. A fiatal lány egyébként az érettségi után külföldön folytatja tovább a tanulmányait, nemrég pedig Párizsból jelentkezett be.

Most indul be igazán az önálló élete, amelynek minden pillanatát igyekszik kiélvezni. Erről tanúskodik az a fotó is, amelyet a korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetébe rakott ki. Az eddig nem látott képen Virágot az egyik barátnője jelölte meg, és jól látható, hogy éppen egy szórakozóhelyen buliznak. A fiatalabbik Gáspár lány nem vetette meg az alkoholt sem, amit ráadásul a barátnője öntött a szájába egy pohárból.

Életünk egy képen– olvasható a fotón, amely szöveg arra enged következtetni, hogy cseppet sem unalmasak azok a bulik, amelyeken Virág is ott van.

 

forrás: blikk.hu

 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?