Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Vérdíjat tűztek ki a drogos énekesnő fejére az alvilágban: igazi nehézfiúkat dobott fel a zsaruknak!

Nagy ára lehet annak, hogy a drogos énekesnő a komolyabb büntetés megúszása érdekében „énekel”.

 

 

 

A Blikk információ szerint ugyanis az ismert előadóművész, akit tavaly októberben rendőri kísérettel kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba, a felelősségre vonás elkerülésének érdekében ellátja a nyomozókat a dílerekkel kapcsolatos különféle információkkal, sőt, fel is dobott néhányat közülük. Ez azonban az alvilág több nehézsúlyú bűnözőjét is felpaprikázta, s gyakorlatilag vérdíjat tűztek ki a fejére, mivel végleg el akarják hallgattatni.

– A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés – árulta el egy bennfentes informátor, aki szerint elsősorban az a négy személy akar bosszút állni rajta, akiket a vallomása alapján kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Emellett az informátorunk azt is megerősítette, hogy a közismert előadóművész belement a rendőrség feltételeibe, amellyel egyelőre megúszhatja a kábítószerrel visszaélés miatt kiszabható büntetést. Ám ennek érdekében úgynevezett elterelésre kell járnia, amelynek lényege, hogy ha a gyanúsított beismeri a könnyű kábítószerezést, illetve részt vesz megelőző-felvilágosító előadásokon, elkerülheti a büntetőeljárás lefolytatását, ilyenformán pedig a büntetést is.

– Úgy tudom, elkezdte az elterelési programot, amely a törvény szerint legalább féléves. Belátta, hogy ez az egyetlen lehetősége arra, hogy megússza a büntetést, de remélem, nemcsak emiatt választotta ezt a lehetőséget, hanem a kezelés meg is adja számára azt a segítséget, amire szüksége van – árulta el az énekesnő egyik ismerőse.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?