Celeb / Híresség

Zalatnay Sarolta nem titkolja tovább: ittasan vezetett, azért vették el a jogsiját

Zalatnay Saroltát tavaly szondáztatták meg egy budapesti utcában, majd miután kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, eljárást indítottak ellene.

 

 

 

Hot! Magazin hozta nyilvánosságra, hogy 2022. februárjában egy általános közúti ellenőrzés során a fővárosban leintették a rendőrök Zalatnay Saroltát. Ahogyan a többi sofőr, ő is készségesen félreállt a karjelzésre, ami után megszondáztatták.

Mivel az énekesnő – mint kiderült – alkoholt fogyasztott, úgy ült be a volán mögé, azonnal elvették a jogosítványát, illetve eljárást indítottak ellene.

Cini a helyszínen nem látta értelmét annak, hogy tagadja a vétkét, majd a magazinnak is teljesen őszintén mesélt az ügyről.

– Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat – vallotta be Cini.

– Nagyon kedves is volt, de mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam – mondta arra a felvetésre, hogy miért nem használta fel az ismertségét az ügy megúszása érdekében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?