Celeb / Híresség

Tóth Gabi megszólalt a betegségéről és kislánya állapotáról: „Nemrég értünk haza a kórházból…” – videó

Tóth Gabi is lebetegedett a kislánya után, így most Hannarózára a testvére, Vera vigyáz vidéken. Az énekesnő elmondta, milyen állapotban van ő és a gyermeke.

 

 

 

Tóth Gabi néhány napja arról számolt be, hogy a kislánya kórházba került egy vírusos megbetegedés miatt. Az énekesnő akkor kezdett el komolyabban aggódni a náthás Hannaróza miatt, amikor napokkal később sem javult az állapota, és egyre furcsábban vette a levegőt. Az anyai ösztönökre hallgatva rögtön orvoshoz vitte a gyermekét, majd a kórházban kiderült, hogy elkapta az RSV vírust, ami nagyon agresszíven ráment a tüdejére, és tüdőgyulladása is lett. Mint mondta, némi folyadék is volt a tüdejében, emiatt nem jutott rendesen oxigénhez.

Öt napig figyelték a kislányt az orvosok, azóta pedig már távozhatott a kórházi szobájából, viszont még pihenésre van szüksége. Tóth Vera a legfrissebb posztjában elárulta, hogy Hannaróza immunrendszere nála erősödik éppen vidéken, amíg az édesanyja, Gabi is kilábal a betegségéből, mert nem szeretnék, hogy újra visszaessen a kislány. Az énekesnő most megszólalt mindkettőjük állapotával kapcsolatban a 24 óráig megtekinthető Instagram-történetében:

„Azért annyira nagy baj nincsen szerencsére. Nyilván beteg vagyok, de el tudom látni a gyerekemet. Egy anya bármilyen beteg, el tudja látni a gyerekét. Most legfőképpen azért van a tesómnál, mert nemrég értünk haza a kórházból, és nem szerettem volna, ha bármit visszafertőzök a kis legyengült immunrendszerére. Jobbnak láttuk, ha lemegy a vidéki levegőre, amíg én meggyógyulok ebből a teljesen általános, felső légúti nyavalyából, amivel szerintem most az ország 70%-a küzd. Mindenkinek jobbulást! Szerencsére nincs súlyos bajom, el tudom látni a gyerekemet” – fejtette ki az énekesnő, majd egy posztot is közzétett ezzel kapcsolatban.

Csodás napot mindenkinek, jobbulást mindazoknak, akik hasonló cipőben járnak. Ui: Hannika szuperül van! Voltunk kontroll vizsgálaton a hét elején és teljesen meggyógyult. Boldog vagyok, picit betegen is! Ha ő jól van, akkor én is– fűzte hozzá.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?