Hírek

Betört a bölcsődébe pelenkát lopni magának a 65 éves férfi, újszülöttnek akarta tettetni magát

Pelenkát és tápszert is lopott magának a betörő, mert újszülött kislánynak akart látszani.

 

 

 

Ugye megvan az És megint dühbe jövünk-ből az a jelenet, amikor Bud Spencer kisbabának öltözve agyabugyál el néhány rosszfiút? Sose hittük volna, hogy egyszer a való életben fog visszaköszönni ez a poén, de amit a bölcsődébe betörő férfi csinált, azt nagyon is komolyan gondolta.

Iowa államban esett meg, hogy egy 65 éves férfi betört egy bölcsődébe, pelenkát és tápszert lopjon magának. A Daniel Seeler nevű betörő egy cetlit hagyott maga után, amiben leírta, hogy azért van szüksége a babaholmikra, hogy ő maga újszülött kislánynak látszódjon. A férfi többször is látogatást tett az intézményben, hogy újra és újra pelenkákat csenjen el.

A bölcsőde igazgatója először arról számolt be a rendőrségnek, hogy az egyik alkalmazott január 30-án 120 dollárt és egy kézzel írt cetlit talált, amiben a betörő arról érdeklődött, hogy van-e az intézményben felnőtt méretű pelus is, egyúttal megkérdezte, hogy a személyzet hajlandó lenne-e játszani vele is. A bölcsődében persze azonnal térfigyelő kamerákat szereltek fel, hogy megfigyeljék, visszatér-e a különc rabló.

Nem is kellett sokat várni, egy hét múlva újra betört a 65 éves Daniel, aki ismét pelenkákat és tápszereket vitt el, de ezúttal 200 dollárt hagyott hátra. Természetesen most sem maradt el a kézzel írt cetli sem, amire ezúttal ruhaméretek voltak feljegyezve – hogy mekkora cipőt, nadrágot, melltartót tudna viselni a férfi -, és Baby Danielle-nek nevezte magát benne az írója.

A következő szombaton ismét aktiválódott a biztonsági rendszer, és amikor az intézmény személyzete a rendőrséggel együtt visszanézte a térfigyelő kamerák felvételeit, azt látták, hogy a betörő összeragasztja a kisgyerekeknek való pelenkákat, hogy egy nagyobbat csináljon belőlük. Ezután a férfi bement a fürdőszobába, magára húzta a „saját gyártású” pelust, és kirohant az épületből.

A rablót február közepén fogták el a hatóságok – betörés és lopás vádjával. Azonban miután a rendőrök megállapították, hogy nem jelent veszélyt sem a bölcsőde gyermekeire, sem a személyzetre, szabadon engedték.

Tony D’Agostino, a bölcsőde tulajdonosa azt mondta, a személyzet tagjai nem ismerték a betörőt, majd hozzátette, hogy jelentős változásokat eszközölnek a biztonság növelése érdekében, hogy még egyszer ne történhessen meg ilyesmi.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?