Celeb / Híresség, Érdekes

AI segítségével alkották meg fiatal sztárok időskori portréit

Ha nem is minden ember, de a legtöbben kíváncsiak vagyunk arra, hogyan fogunk kinézni, ha megöregszünk Bár azt nem lehet megmondani, mit hoz a jövő, a mesterséges intelligencia (AI) adhat némi támpontot ennek elképzelésében.

 

 

 

Alper Yesiltas fotós és ügyvéd a technológia segítségével képzeli el, hogyan fognak kinézni a fiatal hírességek néhány évtized múlva.
 
Young Age(d) című sorozatában Harry Styles, Billie Eilish, Justin Bieber, Geta Thunberg és más fiatal híresség fotóit „öregítette meg”.
Yesiltas számos alkalmazást használ, köztük a Remini nevű mesterséges intelligencia-fotójavítót, hogy létrehozza lenyűgöző portréit.
Először arra összpontosít, hogy olyan arcot készítsen, amely „meggyőző”. Ez a folyamat legnehezebb része, mivel Yesiltasnak kényes egyensúlyt kell találnia aközött, hogy megőrizze egy híres ember jelenlegi vonásait, ugyanakkor az időskor jellegzetességeit is láthassuk.
A változásnak meggyőzőnek és finomnak kell lennie, különben lehet, hogy nem hisszük el a változást, vagy nem ismerjük fel az illetőt.
A Young Age(d) című sorozatban ez szerintünk ez elég jól sikerült neki.

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?