Celeb / Híresség

Gáspár Virág egyre vékonyabb: szívdöglesztő szerelésben mutatta meg csinos alakját – videó

Gáspár Virágra az utóbbi időben szinte rá sem lehet ismerni: kész nővé érett, ráadásul rengeteget fogyott. Gáspár Győző lánya most az Instagramon villantotta meg már-már tökéletes alakját. Alig hiszünk a szemünknek!

 

 

 

Gáspár Virág élete 180 fokos fordulatot vett az elmúlt években, hiszen korábban egy ország követhette figyelemmel a mindennapjait a Győzike Show-ban. Gáspár Győző és Bea fiatalabbik gyermeke a reality után háttérbe vonult, nem akart szerepelni. Tavaly nyáron viszont megtörte a csendet, amikor elárulta, milyen tervei vannak a közeljövőben.

A fiatal lánynak nem a 2022-es év vége volt a kedvence, ugyanis első szerelmével, Krisztiánnal három év után akkor szakítottak. Bár lelkileg nem volt a topon, külsőleg annál inkább, ugyanis rengeteget fogyott néhány hónap alatt. Virág most ismét bomba alakot villantott a 24 óráig megnézhető Instagram-történetében. Vadító szerelésben jelentkezett a csinos lány, akinek a derekát szinte fél kézzel is körbe lehetne érni. Telt ajkait is hangsúlyozta a felvételen, még dögösebbé varázsolva az összképet.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?