Életmód, Érdekes

Teljesen kék lett egy férfi bőre, miután évekig szedett egy étrend-kiegészítőt

Törpapa létezett, de nem szerette, ha így hívják. A férfi egy bőrbetegségére kezdett étrendkiegészítőt szedni, de nem pontosan olvasta el a mellékhatásokra figyelmeztető részt.

 

 

 

Paul Karason több mint egy évtizeden át gyógyította bőrbetegségét ezüstkolloiddal.

A washingtoni férfi valahol azt olvasta, hogy ez a szer remek lesz meglévő dermatitiszére, mellesleg segít majd az arcüreggyulladásán és refluxán is. Számtalan más kórságra is javasolták, és ő hitt a híreknek.

Több, mint tíz évig dörzsölte be vele naponta a az arcát, nyelte kanálszám, és állította, hogy nem csak a refluxa, de még az ízületi gyulladása is meggyógyult.


Az ezüst köztudottan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket az emberek évezredek óta használtak a fertőzések elleni küzdelemben. Amikor azonban kifejlesztették a sokkal hatékonyabb penicillint, már nem volt rá szükség. Mondhatni, feledésbe merült. Évtizedekkel később bukkant fel újra, mint csodaszer, ami mindenre jó.

Az ezüst valóban felveszi a harcot a gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal, de hát nagy hátránya, hogy nem válogatós.

Ha a szervezetbe kerül, ott a saját sejtekkel épp úgy végez, mint a betolakodókkal. Ugyanakkor szépen be is épül a testbe és ezüstmérgezést okoz. Ennek tünete a bőr, köröm, íny kékes-szürke elszíneződése, de a belső szervek sem ússzák meg elkékülés nélkül.

Az ezüstmérgezésre nincs gyógyszer és nem múlik el magától. Úgy viselkedik tőle a test, mint ha fotópapír lenne, és a napfény hatására elszíneződik.

Az ezüstkolloidot sokan kipróbálták, többek közt Paul is, de ő valahogy nem találta a mértéket. Az emberek viccesnek kezdték tartani elkékült testét, Törpapának becézték, csakhogy Paul ezt nem igazán értékelte.

Persze ha gyerekek szaladtak oda hozzá Törpapázva, akkor kedvesen elmosolyodott, de ha felnőttől hallotta, hogy mi van az arcoddal, morcosan vágta rá, hogy semmi. Hogy kéksége vagy más volt az oka, nem tudni, mindenesetre házassága megromlott, és néhány éve egy hajléktalanszállón halt meg 62 évesen, szívrohamban.

Paul az ezüstkolloidot egészen haláláig használta.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?