Celeb / Híresség

Így bulizott szombat este Gáspár Evelin és Gáspár Virág

Remek volt a hangulat a nagy eseményen, amin Gáspár Győző és Gáspár Bea szintén ott voltak, jól érezték magukat.

 

 

 

Győzike és Bea hónapok óta Budapesten él, amire ezelőtt nem volt példa az életükben. Ez pedig komoly változás, miután rengeteg minden köti őket Salgótarjánhoz, kezdve a csodálatos házukkal, amiben mindenük megvan, amire csak szükségük lehet.

Bea azonban már hazatérne, hiányzik neki a nagy konyhája, miután a budapesti lakásuk nem túl méretes. Csak bérelik, nem akartak vásárolni, hiszen először meg kellett nézniük, hogyan bírják a távolságot.

Győzike kifejezetten elvan Budapesten, nem tervezi, hogy visszatér Salgótarjánba. Hogy mit hoz a jövő, nem tudni, de az biztos, hogy nagyon népszerűek, és ez Beára is igaz, aki ugyancsak imádja a divatot.

A két lányuk közben szép csendben felnőtt, már Virág is nagykorúvá vált. Hihetetlenül gyorsan telik az idő, és büszkék lehetnek, mert mindketten nagy formába hozták magukat, jó testvérként működnek együtt.

Szombat este például együtt bulizott a család, láthatóan nagyon nagy volt a hangulat, amiről videók is készültek. Erre a linkre kattintva elérhettek pár felvételt az eseményről, és azt is láthatjuk, milyen ruhát viseltek a csajok.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?