Celeb / Híresség

Schobert Lara bevallotta: „Evészavarba kergettem már bele magamat” – videó

Schobert Lara imád főzni és mindent megeszik, ám korábban voltak gondjai az evéssel.

 

 

 

Schobert Lara ma a TV2 Mokka című műsorában főzött, ahol az étel elkészítése közben komoly témákról is beszélt. A fiatal lány például megosztotta, hogy korábban napi szinten főzött párjára, illetve azt is felfedte, hogy étkezési zavarban szenvedett.

Evészavarba kergettem már bele magamat, de az az én hülyeségem volt. Semmi ilyen külsős oka nem volt. Talán az Instagram miatt is nagyon veszélyes ez a fiatal tinilányokra, hogy amit ott látnak, egyből elhiszik, hogy az a valóság, közben baromira nem az. Talán én is ebbe esetem bele önakaratom ellenére. De aztán ebből teljesen kijöttem

– vallotta be a műsorban Schobert Lara, aki állítása szerint nem foglalkozik a negatív kommentekkel, de vannak az életének olyan részei, amiket nem könnyít meg az ismertsége.

– Apumnak azért így az évek során voltak megszólalásai, ami nem túl pozitívan jött le az emberek számára, és ismerkedés terén talán van egy előítélete mindig az embereknek velem szemben, hogy én biztos egy ilyen bunkó, beképzelt, elkényeztetett, hülye csajszi vagyok. Általában ezt szokták rólam gondolni, és amikor leülnek velem öt percre beszélgetni, akkor utána mindig megkapom, hogy úristen, te mekkora pozitív csalódás vagy – fejtette ki.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya azt is szóba hozta, hogy az ismertség nem mindig könnyíti meg a dolgát. Sőt arra is nagyon odafigyel, hogy egy-egy buli alkalmával ne hozzon szégyent a szüleire a viselkedésével.

Ha elmegyek a barátokkal bulizni, én azért nem engedhetem el olyan szinten magam, mint ők. Mert hát engem nyilván mindenki ismer, mindenki felismer, és nem szeretnék szégyent hozni a szüleimre, ha egy kicsit jobban beütne a pia, mint kellene

– nyilatkozta Lara.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?