Celeb / Híresség

Gáspár Bea nem fél: bíróságra megy, és harcol az igazáért

Gáspár Győző felesége, Bea asszony elmondása szerint olyan ember, akit már nem lehet megfélemlíteni. A tavalyi autóbalesetet követően hírnévrontás miatt perelték be, de nem hagyja magát, s harcol az igazáért.

 

 

 

 

 
Nem múlt el nyomtalanul az az autóbaleset, amelyet Gáspár Győző és családja szenvedett el tavaly novemberben. A család a 21-es főúton szenvedett autóbalesetet, mikor egy Suzukit vezető nő eddig tisztázatlan okok miatt áttért az ellenkező menetirányú sávba, és beléjük hajtott. Később felmerült, hogy a nő öngyilkos akart lenni, ahogy arról is szó esett, hogy Győzikéék is hibásak a balesetben. Szóval volt szinte mindenről szó, meg annak ellenkezőjéről is.

De az is kiderült, hogy a balesetet okozó hölgy beperelte hírnévrontásért Gáspár Bea – írja a Blikk. Ezt maga Bea asszony erősítette meg, aki azt is elárulta a Sorry! magazinnak, hogy öt millió forintot követel tőle, mivel nyilvánosan kimondta a nevét.

„A rendőrségi ügy egyébként máig lezáratlan, a hölgy pedig még csak elmarasztalást sem kapott. Azt gondolom, ha valaki a forgalommal szemben közlekedik, annak azonnal el kellene venni a jogosítványát. Ha mindhárman meghaltunk volna, és Evelin ejtené ki a nevét, akkor is követelné a kártérítést az árván maradt gyerekektől? Én ilyen esetben csak lapítanék, és bocsánatot kérnék a történtek miatt. Egyszerűen megáll az ember esze, de annyit jártam bíróságra, hogy engem már nem lehet megfélemlíteni!”

– fogalmazott Gáspár Bea.

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?