Celeb / Híresség

Hiába a példátlan siker, Azahriah képtelen elfelejteni nehéz gyermekkorát – Egykori kilátástalan helyzetéről mesélt a fiatal sztár

Azahriah pár nappal ezelőtt megrengette Budapest szívét, amikor is az Arénában adott teltházas koncertet. A fiatal énekesre több ezren voltak kíváncsiak és fergetegesre sikerült a fellépés. Most arról árult el részleteket, hogy a legújabb dalát a nehéz gyerekkora inspirálta.

 

 

 

A Blikk is megírta nemrég, hogy Azahriah mindössze 20 éves létére múlthét pénteken telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában 14 ezer ember előtt. Előtte már a Sziget Fesztivál Nagyszínpadát és a Budapest Parkot is letarolta, de ezúttal még nagyobb bulit csapott az énekes. Nemcsak a zenéjével, de a látványvilággal is lenyűgözte a rajongókat, sőt, még Erős Antónia és Szellő István is részt vettek a nagy eseményen, hogy felkonferálják őt.

Azahriah legújabb dala, a Szosziazi még csak egy hete jelent meg, de már több mint egymillióan hallgatták meg a YouTube-on, így a felkapottak listáján az élen vezeti a mezőnyt. Az előadó a szerzeménnyel kapcsolatban az alábbiakat mondta az RTL-nek.

„A régi telepi emlékeimről, élményeimről írtam ezt a dalt. A kilátástalanság a fő témája, amivel a csóróságba keveredett gyerekek nagy része már nagyon fiatalon szembesült. Nem romantizálom a hip-hopban elterjedt szóhasználattal élve teljes ‘gettóba’ Újpalotát, a sulinkba is vegyes társadalmi státuszú családok gyerekei jártak. De a legtöbbjüknek már a születésükkor megpecsételődik a sorsa. A telepen ragadnak, bezárva örökké a panelházak rengetegébe” – fejtette ki visszaemlékezve a gyerekkorára.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?