Celeb / Híresség

Aurelio az apaságról vallott a börtönben: „Annak a gyereknek én az apja akarok lenni” – videó

Aurelio mindenképp szeretne részt venni gyermeke életében, sőt, reméli, hogy a második születésnapján már ott lehet.

 

 

 

A Blikk is beszámolt róla, hogy egy titokzatos nő állítása szerint a gyermeke apja a ValóVilág egykori sztárja, az éppen börtönbüntetését töltő Aurelio. Az apasági teszt igazolta, hogy a gyermek valóban az övé, Aurelio pedig most elmondta, mit is érez az apasággal kapcsolatban.

– Az igazság az, hogy ő nem egy egy éjszakás kaland. Nem úgy volt, hogy én elmentem egy diszkóba, ott megismerkedtem vele, hazavittem, majd gyerekem lett tőle… ezt azért nem így kell elképzelni. Nyilván nem a gyerekem anyjával képzelem el az életemet, és nem én leszek az első meg az utolsó, aki külön fogja felnevelni a gyerekét. Viszont, a hírek ellenére, én teljesen mértékben, mindenhogyan támogatom mind anyagilag, mind érzelmileg. Annak a gyereknek én az apja akarok lenni – fogalmazott. Arra a kérdésre, látta-e már a gyermeket, elmondta, hogy igen, és kettős érzés fogta őt el.

Amit éreztem, az egy nagyon jó érzés, de mivel itt bent vagyok, nagyon fura is

– mondta a Tények Plusznak, hozzátéve: igyekszik figyelni a magatartására, hogy minél hamarabb kiengedjék. Reményei szerint, ha minden jól megy, már ott lehet a gyermek második születésnapján.

A börtöni életről elmondta, hogy jó pár hétbe telt, mire felfogta, mi is történik valójában, és igencsak félt az elején, különösen, amikor először vitték el dolgozni.

– Amikor először beléptem a munkahelyre, ott bántam meg mindent, amit az eddigi életem során elkövettem. Mindent. Egy fedél alatt, egy aulában, egy gyárban. Gyilkosok… valós életfogytosok. Azért az első nap, amikor szembesülök vele, hogy huh, hol rontottam el, mert tényleg ezt éreztem, mert féltem. Megmondom őszintén, féltem. Ki ne félt volna első bűntényesként egy ilyen helyen? Mindent megbántam, mindent – magyarázta.

De mindent meg is tesz azért, hogy ne törjön meg lelkileg: sokat dolgozik, rendszeresen edz, illetve folyamatosan olvas, főleg filozofikus könyveket. Mint elárulta, úgy véli, tilos a hátralévő napokat számolni, mert akkor sosem lesz vége.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?