Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Galambos Lajcsi bejelentette a visszavonulását, a koncertjeit lemondta: a hétvégi, tatabányai az utolsó buli volt

Lajcsit, akinek tüdőtágulata van (COPD), a börtön várja, ám ennek ellenére – ahogy megírtuk – elment a Tatabányára meghirdetett koncertjére. Akkor még nem lehetett tudni, hogy ez az utolsó ilyen fellépése lesz. Az esemény után ugyanis bejelentette: visszavonul a zenéléstől.

 

 

 

Ahogyan arról korábban a Blikk beszámolt, elutasította a bíróság Galambos Lajos halasztási kérelmét, akinek február 15-én börtönbe kellett volna vonulnia. Ennek ellenére március 11-re mégis nőnapi koncertet hirdettek a nevével. Megírtuk azt is, hogy a mulatós zenész biztos volt benne, miszerint pénteken nem kap szombatra behívót. Ám minden jel szerint előbb-utóbb mégis be kell vonulnia a rácsok mögé.

Galambos Lajos végül szombat este fellépett Tatabányán egy nem túl nagy, baráti társaság előtt. A koncertet már korábban beharangozta, igaz, sokan mondták neki, hogy ne menjen el, s nem csupán a betegsége miatt, de azért se, mert mindenki tudja, hogy börtönbe kell vonulnia.

A koncert után a Borsnak mondta el, hogy nagyon várta ezt a fellépést.

„Azt is tudom, hogy fogadásokat kötöttek, lesz-e buli vagy sem. Hát, lesz buli! A dáridó ott van, ahol én vagyok, és ez már így is marad. Ugyanakkor a saját elhatározásomból és persze, az egészségi állapotom okán is, egyelőre visszavonulok a színpadról. A soron következő bulikat lemondtam. Nem lehet két végén égetni a gyertyát. Így amíg véget nem ér a kálváriám, addig ehhez a döntéshez tartom magam. Ezt tanácsolták az orvosaim is, de erre kért a családom is” – mondta Lajcsi, aki azt is elárulta, voltak nehéz pillanatai a koncerten, ám a kocsiban ott volt tartalékban egy oxigénpalack, ha szükség lenne rá. Azt mondta, anélkül már sehova nem megy.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?