Celeb / Híresség

Mazsi könnyek között vallott Berki Krisztián haláláról: “30 éves vagyok, van egy kislányom, és özvegy vagyok”

Berki Mazsi volt a vendége a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című műsorának. Berki Krisztián özvegye őszintén vallott arról, hogyan él most. Nemrég vesztette el férjét Berki Mazsi, az özvegy a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy számított-e rá, hogy baj lesz. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem” – mondta Mazsi, aki hatalmas szeretettel emlékezett férjére.

 

 

„Krisztián egy olyan ember, akinek végig éreztem, érzem a lelkét. Amikor először találkoztunk egy pénteki nap volt, és tudtam, hogy együtt leszünk, tudtam, hogy ez így lesz most már mindig, és elválaszthatatlanok vagyunk. Vasárnap együtt sírtunk az autóban, hogy hogy lesz, mint lesz, és úristen ez az érzés, ezt hogyan fogjuk csinálni. Ezt a szerelmet, amit én éreztem, amit mi éreztünk, kívánom mindenkinek, hogy érezze egyszer” – mondta könnyek között Mazsi, akit sokan támogatnak ebben a nehéz helyzetben.

„30 éves vagyok, van egy kislányom, és özvegy vagyok. Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani, vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni…” – magyarázta a híresség.

„Most lett volna az az időszak, azt beszéltük meg Krisztiánnal, hogy eddig elég sokat mentem, dolgoztam, csináltam a dolgokat, de most lett volna, hogy fél évre csak a kislányommal és családdal fogok foglalkozni. Azt az igazi anyaságot, hogy csak a gyerekemmel foglalkozzak, nem élhettem át. Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, most is egy nagyon kedves, orvostanhallgató lány vigyáz a kislányomra, és gondolkodom rajta, hogy szeptemberben beíratom bölcsődébe egy pár napra Emmát, mert muszáj dolgoznom. Tenni kell, és nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen, vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni” – árulta el a jövő kapcsán Mazsi. Arra a kérdésre, hogy Berki Krisztián nagyobb lánya, Nati, hogyan érzi magát, jelenleg nem akart válaszolni, szerinte erről egyedül a gyermek édesanyja, Hódi Pamela beszélhetne.

„Nekem az anyukájával nem volt zökkenőmentes a kapcsolatom, illetve volt konfliktusaink. Amikor megszültem Emmát, akkor bennem megváltozott minden. A múltban történt dolgokért, amikor én megsértettem – habár, aki ismer engem az tudja, hogy nagyon szeretem az embereket, próbálok mindenkivel jóban lenni, és nem szeretem a konfliktusokat –, megbántottam és olyat csináltam, hogy utólag máshogy döntenék, most már anya fejjel máshogy tennék, és ezért én elnézést kértem tőle teljesen privát úton is. Én akkor megfogadtam, hogy ő az édesanyja, neki van joga Natiról beszélni, bármit mondani róla, és ezért sem szeretnék erre válaszolni. Mert ő az édesanyja, nem szeretném kockáztatni, hogy ez a mostani viszony bármiért is boruljon, mert ő a kislányomnak a testvére, és szeretném, hogy ez a jó testvéri viszony megmaradjon” – jelentette ki Berki Mazsi, aki azt is elmondta, szerinte még nincs itt az ideje, hogy Krisztián halálának pontos körülményeiről beszéljen.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?