Belföld

VV Lissza döntött: kimondta, feladja-e a ValóVilágot – videó

VV Lissza nemrég sírva vallotta be, hogy fel szeretné adni a játékot, ugyanis sem lelkileg, sem fozikailag nem érzi magát hozzá elég erősnek. Kijelentése után egy nap gondolkodási időt kapott. VV Anita és VV Bibi pedig visszatértek a villába, és elhatározták, hogy alaposan felforgatják az ott lakók életét.

 

 

 

Ahogy arról tegnap a Blikk is beszámolt, VV Lissza és VV Márió között annyira eldurvult a helyzet, hogy a lány sírva vonult be a riportszobába, hogy feladja a játékot. A legutóbbi Párbajról ugyan győztesként ért vissza, úgy érzi, hogy haza szeretne menni a családjához és a barátaihoz, mert teljesen besokallt.

Kijelentése után kapott 24 órát, hogy eldöntse, valóban búcsút int-e a főnyereménynek, és maga mögött hagyja a ValóVilág villáját, vagy sem.

– Nagyon sokszor teszek meggondolatlan kijelentéseket, amit utólag megbánok. Úgy érzem, hogy ez a feladás is olyan volt most az én részemről. Még két hét van hátra, és nem lenne hozzám méltó, ha most kisétálnék az ajtón, és a véghajrában ezt feladnám – magyarázta VV Lissza.

A Visszavágó hét alkalmából VV Anita és VV Bibi szerkesztőként tértek vissza a ValóVilág életébe. Egyetlen egy cél vezérli őket: szeretnék felforgatni a játékosok életét.

Kitalálták, hogy valakit valamilyen negatív jelzővel kellene illetni, így VV Bibi felvette, hogy szavazzák meg a villalakók, hogy ki a leghaszontalanabb.

Tervük sikerült, ugyanis több konfliktus is kialakult a játék közben. VV Márió szerint például VV Melina a legidegesítőbb és legellenszenvesebb, aki gonoszan játszik, majd VV Dant is felhozta, aki viselkedése miatt kidobta őt.

VV Reni pedig VV Ákost nevezte meg, ugyanis sérelmezi, hogy a férfi nem takarít maga után – derült ki az RTL videójából.

– Mindennap takarítok mostanában, és azelőtt is, de köszönöm szépen! Megsértődtem, mert mondhattál volna rajtam kívül két embert is, de engem választottál. Ez elég gyáva húzás, de elfogadom – válaszolta dacosan VV Ákos.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?