Celeb / Híresség

Egyetlen hónap alatt 5 millió forintot keresett az OnlyFans-en Mezei Klaudia

Egy férfi úgy akart vele találkozni, hogy csak egy pelenkát visel, miközben a modell az utcán sétáltatja. A személyes találkozás viszont számára tabu.

 

 

 

A Blikk TV-nek mesélt arról Mezei Klaudia és Ollári Róbert, hogy mennyit keresnek az OnlyFans oldalon.

„Van olyan hónap, amelyik bőven mozog egy hétszámjegyű összegben is, de ez teljesen változó. Az fontos, hogy sokat foglalkozzak vele” – állította a ValóVilág 10-ből ismert Robi. Neki az a célja, hogy saját bisztrót nyisson az itt megkeresett pénzből, ezért a 70 százalékát félre is rakta.

„A rekord decemberben volt, ötmillió forint körül kerestem” – árulta el Klaudia. Őt csak magyarok követik, Robit pár külföldi is felfedezte.

Az OnlyFans a bevételük 20 százalékát tartja meg, de mivel művészi tartalmakat gyártanak, ezért további adókat nem kell fizetniük. Klaudia a pénze egy részét befekteti, de nincs konkrét terve a jövőre nézve.

Arról is kérdezték őket, hogy az erotikus tartalmak terén vannak-e számukra tabuk. Klaudia szerint a való életben nem találkozna senkivel. A legdurvább kérését egy Németországban élő magyar férfitől kapta.

„Ő felvesz egy pelenkát, és én sétáltassam végig az utcán” – árulta el.

Robinál is kizárt a személyes találkozás. Mindketten munkaként fogják fel az OnlyFansre készült tartalmak gyártását, de Robi vendéglátósként is dolgozik.

A teljes adást a Blikk oldalán lehet megnézni.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?