Celeb / Híresség

Már biztos nem marad magányos Vajna Tímea: vele megy vissza Amerikába

Most már biztosan nem marad magányos Vajna Tímea (37)! Párkapcsolata egyre jobban alakul Zoltánnal, aki még az Egyesült Államokba is követné szerelmét. Andy Vajna (†74) özvegye férje halála után nehezen nyitott más férfi felé, de úgy tűnik, révbe ért, és talán kapcsolatukat is szorosabbra fűzik, ha Tímea magyarországi kiruccanása véget ér. A közeli ismerősök ugyanis azt mondják, hogy az üzletember nem szívesen szakadna el újra Tímeától, kiköltözne vele Amerikába.

 

 

 




 

– Zoli eddig is gyakran járt a tengerentúlra, most már nemcsak az üzlet és a bulik kötnék oda, hanem a szerelem is. Igazán jó párost alkot Timivel, jó rájuk nézni. Komolyan gondolkodnak azon, hogy együtt utazzanak vissza Los Angelesbe – árulta el a Blikknek a páros egyik ismerőse.

Nem lenne új a helyzet, egyszer már összebútoroztak korábban, amikor a koronavírus Hollywoodot is elérte. Közösen töltötték a karantén első felét, aztán az üzletember visszarepült Budapestre, Tímea pedig arról nyilatkozott a Blikknek, hogy egyedüllétre van szüksége.

– Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni – mondta akkor lapunknak az özvegy, s azt is elárulta, kicsit furcsa neki, hogy egy fiatal férfi udvarol neki, korábban jellemzően idősebb partnerei voltak.

Azóta Tímea is visszautazott Magyarországra, néhány hete van a fővárosban, és szinte elválaszthatatlan párjától. Már nyíltan vállalják érzéseiket egymás és a nyilvánosság előtt is. A hírek szerint az üzletasszony testvére, Lilla szülése után szeptemberben tér majd vissza Kaliforniába, minden bizonnyal Zoltánnal. Ezt erősíti a Best magazinbeli nyilatkozata is, amelyben azt mondta: párjával szeretne gyermeket vállalni, lehet, hogy már jövőre.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?