Belföld, Hírek

Egy győri lap szerint Borkai Zsoltot is jelölték a város díszpolgárának

győri ugytudjuk.hu azt írja, birtokukba került egy részleges lista, amelyen azok vannak felsorolva, akiket a város díszpolgári címére jelöltek idén.

 

 

 

Eszerint Hajtó Péter fideszes közgyűlési képviselő Borkai Zsoltot, a horvátországi szextúrába belebukott városvezetőt javasolta díszpolgárnak.A lap azt írja, hogy még februárban dönt a közgyűlés a kérdésben, és márciusban lesz az ünnepélyes átadó. Hogy a közgyűlés elé kerül-e Borkai neve, és kell-e dönteniük róla a képviselőknek, még kérdéses, hiszen előtte bizottságok döntenek a végső jelöltekről.

További érdekesség – ahogy az ugytudjuk.hu írja –, hogy az ex-polgármestert felterjesztő Hajtónak vitája van éppen Dézsi Csaba András polgármesterrel a képviselői kerete felhasználása kapcsán.

Borkai legutóbb szeptemberben nyilatkozott a Blikknek, amikor 1,5 millió forintos pénzbüntetésre ítélték a nőt, aki a botrányt kirobbantó felvételeket készítette a jachton tartott szexpartin. Akkor azt mondta: „Nem fogja egy ítélet semmivé tenni azt a megaláztatást, amit ők tettek velem.”

forrás: 444.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?