Celeb / Híresség

Berki Mazsi reagált a vádakra: „A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez”

Azt is mondta, hogy csak egy hónapot adott magának a gyászra, mert a kislánya miatt nem élhet a múltban.

 

 

 

Berki Mazsi reagált mindarra, amivel az elmúlt hónapokban vádolták. A Story magazinnak beszélt az érzéseiről, a Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról és a gyászról, amit mindenki másképpen él meg.

Mint arról a Blikk Rúzs beszámolt, Berki Krisztián özvegye és édesanyja kibékült, és együtt adtak interjút a Story magazinnak.

Mi is beszámoltunk arról, hogy egyáltalán nem volt felhőtlen Berki Mazsi és az anyósa kapcsolata. Berki Krisztián édesanyja többször is nyilatkozott a sajtónak a fia halála és temetése után. Júlia súlyos vádakkal illette Mazsit, egy ízben azt állította, neki is köze volt Berki Krisztián halálához, és hogy a részben a sok konfliktus vezethetett idáig.

Többen pedig azzal vádolták Berki Mazsit, hogy megcsalta Berki Krisztiánt.

Bár Berki Krisztián édesanyja és özvegye között a vita odáig fajult, hogy az elhunyt celeb édesanyja szerint nem is láthatta egy darabig az unokáját, most úgy tűnik, szent a béke.

„Volt egy kis félreértés, de harag igazából sosem volt közöttünk”

– mondta a Storynak Berki Krisztián édesanyja. Mazsi azt mondta a magazinnak:

„Amikor az embert ekkora veszteség éri, akkora a fájdalma, hogy meggondolatlanságok is kicsúszhatnak a száján. De nem vagyok haragtartó típus, szeretem a békét és a nyugalmat. Mamával már átlátjuk, hogy egyes médiumok direkt generáltak vitát közöttünk, úgyhogy ezzel az interjúval szeretnénk egyszer és mindenkorra pontot tenni az ügy végére. Történjék bármi, mi egy család vagyunk!”

KAPCSOLÓDÓ:

Berki Krisztián édesanyja azt is elmondta, hogy folyton a fia jár a gondolataiban, és nem igaz, hogy idővel elmúlik a fájdalom. Próbálja elfogadni, hogy már nem tudja visszahozni, de ez nagyon nehéz, és egyedül az unokái, Nati és Emma ad neki erőt.

A hűtlenséggel kapcsolatos állításokra, és arra, hogy a mostani kapcsolata még Krisztián halála előtt kezdődött, Berki Mazsi így reagált:

„A Jóisten a tanúm arra, hogy mindvégig hűséges voltam a néhai férjemhez, és ahogy Krisztián mondaná: még csak gondolatban sem csaltam meg őt. Egy hónapot adtam magamnak a gyászra, amit – bárhogy próbáltam elkerülni – rajtam keresztül a kislányom is megélt. Emma egy-két hónapra meg is állt a fejlődésben. Miatta sem élhetek a múltban, neki boldog anyukára van szüksége, és azt gondolom, nem bűn, ha szeretnék még az lenni.”

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?