Celeb / Híresség

Zámbó Krisztián megszólalt, miután a neten szakított az éppen menyasszonyi ruhákat válogató jegyesével: „Szelavi!”

Az énekes közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy érzi magát a szakítás után. Állítása szerint ő nem tervezett szakítani mennyasszonyával, Takács Zsuzsikával.

 

 

 

Ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt, úgy tudni Krisztián rendkívül megalázó módon, közösségi oldalán vetett véget a 10 éves kapcsolatnak, miközben kedvese épp mennyasszonyi ruhákat próbálgatott, hiszen az énekes már többször is megkérte Zsuzska kezét. A szakítást pedig csak annyival magyarázta, hogy „elmúlt a szerelem”.

Krisztián vasárnap az Instagram oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire a szakítással kapcsolatban. Bár közösségi oldalán azt írta, hogy a különválás okait nem szeretné részletezni, azt azért kifejtette, hogy az ő tervei között nem szerepelt a szakítás. Így felelt arra a kérdésre, hogy végleg végét ért-e a kapcsolatuk Zsuzskával:

Igen, de nem ez volt a tervem

Majd amikor arról kérdezték, hogy jelenleg boldog-e csak ennyit válaszolt az énekes: „Annyira nem, de azon vagyok”  felelte Krisztián, akinek az oldala szerint nagy tervei vannak a következő időszakra, a képei arról árulkodnak, hogy nagy lendülettel dolgozik azon, hogy visszanyerje régi formáját, és kondícióját.

Arra a kérdésre, hogy hogy viseli a szakítást csak ennyit válaszolt: „Senkinek nem jó, de szelavi”

Bár Krisztián meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott a szakítással kapcsolatban, egykori mennyasszonya láthatóan kirobbanó formában van a történtek után, Zsuzsika néhány napja csinos képeken mutatta meg elképesztő alakját.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?