Belföld

Összejöttek a ValóVilág sztárjai? Így buktak le – videó

Kamerák előtt beszélt VV Robi és Piros arról, hogy valójában mi is van köztük, hiszen többen is úgy tartják, hogy összejöhettek. A valóságshow két sztárjának sokat sejtető mondatok hagyták el a száját és a titkos összepillantások is árulkodó jelek voltak.

 

 

 

Pár hete a Blikk is megírta, hogy VV Piros Barnával való adok-kapok helyzetből, valamint a villából egyaránt kikerülve egy korábbi játékossal gabalyodhatott össze. A 10. széria második helyezettjével, VV Robival igencsak intim környezetben, az ágyban egymáshoz bújva osztottak meg fotót, amely egyből elindította a találgatást, hogy vajon együtt vannak-e. Robi akkor így nyilatkozott:

„Tegnap este Piros itt aludt nálam, de mivel csak most jött ki a villából, ennyi idő alatt olyan szálak nem tudnak kialakulni. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, és gyorsan megtaláltuk a közös hangot maradjunk annyiban” – mondta szűkszavúan.

Most újabb részletek derültek ki, ugyanis az RTL Reggeliben közösen jelentek meg, és nem nagyon tudták leplezni a kamerák előtt, hogy mit is éreznek egymás iránt. Elmondásuk alapján nem a műsor kapcsán ismerkedtek meg, hanem egy közös barát mutatta be őket egymásnak egy buli alkalmával. Végül azonban Piros lekéste a Debrecenbe induló vonatát, a fiú pedig „nagylelkűen felajánlotta”, hogy aludjon nála.

„Nálam a barátaim általában a kanapén alszanak, de ez a fotó nem a kanapén készült, hanem a hálómban. Innentől kezdve azt szoktuk mondani, hogy az emberek fantáziájára bízzuk, hogy mi is van köztünk” – fogalmazott sejtelmesen Robi, aki folyton összemosolygott a mellette ülő Pirossal.

Meglátásuk szerint még elég friss a dolog, viszont sok bennük a közös, sok időt is töltenek együtt, így nem zárkóznak el semmi elől. Mint kiderült, még a reggeli beszélgetésre is Robi lakásából indultak el közösen. Az előző széria ezüstérmese leszögezte: az ágyában „már fix helye van” a lánynak.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?