Életmód, Érdekes, Igaz történetek

8 gyermeke van, és úgy néz ki, mint egy tinédzser. „Közel 12 évig folyamatosan terhes voltam”

A kisasszonynak 8 gyermeke van, de mégis olyan, mint egy tinédzser. “Most jöttem rá, hogy már tizenkét éve folyamatosan terhes vagyok” – írta nemrég az Instagramon.

 

 

 

8 gyermeke van, és úgy néz ki, mint egy tinédzser

Kora Duke Las Vegasban él, ahol boldog anya és feleség életét éli. Kilencszeres anyukaként emlegeti magát, ugyanis az egyik gyermekét elvesztette. Öt fiú és három lány édesanyja. Mint mondja, életéből majdnem 12 évig volt terhes. Ráadásul Kora gyermekeinek egy része már felnőtt.

Terhességei ellenére még mindig kifogástalan alakja van.

Bár sok időt szentel a gyerekeknek, az egészségével és a megjelenésével is törődik. Kora egészséges életmódot folytat, nagyon aktív és rendszeresen edz edzőteremben. De ez nem volt mindig így…

“Össze kellett szednem magam”

A “Daily Star”-nak adott interjújában a büszke anyuka bevallotta, hogy a múltban számos egészségügyi problémával küzdött. Ez cselekvésre ösztönözte.

Utolsó terhességem után kiderült, hogy prediabéteszes vagyok, és kezdődő pajzsmirigy-problémáim vannak. A csípőmmel és a derekammal is sok problémám volt. Az egészségem megromlott, össze kellett szednem magam, és újjá kellett építenem az immunitásomat és az erőmet

A nő még a negyvenes évei elején jár, de bevallotta, hogy nem szeretne több gyermeket.

Életem ezen szakaszában nem akarok több gyereket.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?