Belföld

„Mindenféle intőm volt, ami csak lehetett” – Nem hiszi el, miket műveltek a ValóVilág 11 hősei diákként – videó

A villalakók ezen a héten visszacsöppentek az iskolapadba, aminek kapcsán bizony rengeteg régi emlék is feltört. Mint kiderült, a ValóVilág11. hősei közül nem mindenki volt kimondottan eminens diák: VV Rico és VV Sajti bevallotta, hogy szinte sportot űztek abból, hogy az összes előforduló beírást megszerezzék.

 

 

 

„Intő? Majdnem azzal volt tele az egész ellenőrzőm. Nekem többnyire két ellenőrzőm volt, hiszen annyira betelt, hogy kaptam még egyet” – emlékezett vissza VV Sajti, aki úgy tűnik, nem nagyon bánta meg, hogy csintalan gyerek volt az iskolában. „Én amit lehetett, megtettem az iskolában, hogy rossz gyerek legyek, de Istenem… ez vagyok én” – zárta gondolatait a témában.

„Voltak néha összetűzések más gyerekekkel. Néha kialakult egy kis verekedés. Ezért kaptam néhány intőt” – vallotta be VV Dani, akinek a legdurvább húzása az volt, amikor rajzszöget tett a székre: elmondása szerint erre egyáltalán nem büszke.

VV Barna sem volt ám mintadiák, egyik beírását fejből tudta idézni: „Barna bottal kergette társait a szünetben, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem” – idézte fel.

„Volt igazgatói intőm, volt osztályfőnöki intőm… mindenféle intőm volt, ami csak lehetett” – vallott VV Rico a diákéveiről, néhány igazán különleges történet társaságában, ami akkoriban történt.

A lányok azonban jóval visszafogottabb diákéletet éltek. Egy-két csínytevéstől eltekintve úgy látszik, ők igyekeztek minél jobb magatartást tanúsítani az iskolában, VV Kriszti elmondása szerint akkor is rendbe hozta a dolgokat, amikor rossz fát tett a tűzre.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?